Gaute fikk munnkurv av TV 2

Programlederen fikk ikke lov å snakke om eget program.

TYST: Gaute Grøtta Grav får ikke lov å kommentere sitt eget program, "Villdyrslegen", mener han selv.  Foto: Stella Pictures
TYST: Gaute Grøtta Grav får ikke lov å kommentere sitt eget program, "Villdyrslegen", mener han selv. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig inviterte TV 2 pressen til å delta i kanalens lansering av vårens programmer. Det hele gikk av stabelen i Marmorhallen i Oslo, der de mange fremmøtte mediene fikk servert smakebiter fra en rekke kommende TV 2-programmer.

Én av dem som blir mye å se på TV i tiden som kommer er Gaute Grøtta Grav (30), som nok en gang skal lede "Farmen", som denne gangen er spilt inn på Tranøya utenfor Trøndelagskysten. I tillegg leder han, sammen med kjæresten Silje Hvarnes, programmet "Villdyrlegen", der paret skal reise verden rundt - Silje som dyrlege, og Gaute som hennes assistent.

Men selv om TV 2 viste presse-Norge en serie klipp og scener fra Gaute og Siljes nye serie, nektet Grøtta Grav å kommentere programmet etterpå.

- "Villdyrslegen" har jeg ikke lov til å si noe om ennå. Sendedato er ikke klar for programmet heller. Så jeg må bare si ingen kommentar. Men jeg skal komme med flere kommentarer når det nærmer seg, sier han til Seher.no.


- Kan du ikke si noenting om et program som nettopp har blitt presentert på TV 2s egen lansering?

- Nei, jeg kan bare si det du så på skjermen.

Skal man tro det som ble vist under presentasjonen, blir det nok av dramatikk i den eksotiske serien. Blant annet fikk man se at Silje skrek "Hjelp" da hun ble revet i håret av et apelignende vesen.

- Ble du redd da, Gaute?

- Jeg kan ikke si noe om det. Du får snakke med Bård Eriksen som er prosjektleder. Og tro meg, jeg skulle gjerne sagt mye om dette programmet. Men jeg må vente. Men selvfølgelig blir det spennende for folk, sier Gaute Grøtta Grav til Seher.no...

TV 2s egne informasjonsarbeidere la under lanseringen ikke skjul på at det hørtes rart ut at Gaute Grøtta Grav ikke fikk lov å kommentere programmet. Men til Seher.no i ettertid forteller pressekontakt for programmet, Ågot Nilssen, at Gautes opplysninger stemmer.

- Ja, programmet er ikke programsatt ennå. Foreløpig er det ikke engang satt opp til å sendes til våren engang, selv om det kan hende at det sendes da. I tillegg er Gaute opptatt med "Farmen". Det er en litt vanskelig ting det der, ettersom de fortsatt jobber med serien - den er ikke ferdig klippet engang, sier hun til Seher.no.

- Hva er grunnen til at man presenterer et program på en lansering, mens man ikke får svar på spørsmål man stiller i ettertid?

- Jeg visste ikke at den ble presentert der, det er mer enn jeg har fått vite, forteller Ågot Nilssen til Seher.no.

Det lyktes ikke Seher.no å komme i kontakt med prosjektleder Bård Eriksen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Otto tilbake på skjermen
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer