Jessica Simpson:

- Gått ned 45 kilo tre ganger

Popstjernen gråt av stolthet.

STOLT: Jessica Simpson legger ikke skjul på at hun er stolt av kroppen sin. Foto: Christopher Polk/Shutterstock/NTB
STOLT: Jessica Simpson legger ikke skjul på at hun er stolt av kroppen sin. Foto: Christopher Polk/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På starten av 2000-tallet var artist og skuespiller Jessica Simpson (41) et av Hollywoods hotteste navn. Hun ga ut slagere som «I Wanna Love You Forever» og «With You», som raskt toppet hitlistene.

Livet til 41-åringen har imidlertid ikke bare vært enkelt, og hun har tidligere vært åpen om at hun har slitt med rus- og alkoholmisbruk i selvbiografien «Open Book».

Simpson er heller ikke fremmed for å snakke om vekt, og utfordringer knyttet til det både før og etter fødsel.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 16.03.2013 VISER FRAM DATTEREN: Jessica Simpson er gravid med sitt andre barn, men i full gang med TV-serien «Fashion Star». Da må ti måneder lille Maxwell bli med på jobb. Vis mer

- Hardt arbeid

Torsdag viste Hollywood-stjernen seg fram i bikini for sine 5,8 millioner følgere på Instagram. I innlegget deler hun også tanker om hva det faktisk betyr for henne å stille opp så avkledd.

«Jeg har gått opp og gått ned 45 kg tre ganger, så jeg trodde aldri at dette øyeblikket kunne eller ville skje, men jeg har endelig tatt meg en skikkelig «spring break» i en BIKINI!!!!!!», skriver hun i bildeteksten, og fortsetter:

«Hardt arbeid. Besluttsomhet. Egenkjærlighet. Jeg gråt av stolthet i dag».

Som nevnt har Simpson slitt med vekta opp gjennom årene, noe hun også har snakket åpent om i essayet «Take the Lead», som kom ut i fjor. Her fortalte sangeren blant annet at hun kvittet seg med badevekta.

- Jeg finner fortsatt ting å gi slipp på, og en av de mer meningsfulle tingene har vært badevekta, skrev hun.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Veide 108 kilo

Jessica Simpson, som er gift med NFL-spilleren Eric Johnson (42), ble i mars 2019 mor for tredje gang, da datteren Birdie Mae (3) kom til verden. Fra før av har ekteparet datteren Maxwell Drew (9) og sønnen Ace Knute (8) sammen.

Etter 41-åringens siste fødsel valgte hun å være åpen om det gode, men også det vanskelige, hun gikk gjennom under svangerskapet. Hun fikk støtt og stadig kommentarer på både utseende og vekta si.

«With You»-sangeren slo imidlertid hardt tilbake mot kommentarene, et halvt år etter fødselen. På Instagram la hun da ut bilder av sin nye figur og viste fram hva hun hadde jobbet for.

«Seks måneder og 45 kilo ned. (Ja, jeg veide rundt 108 kilo)», skrev hun på Instagram, og fortsatte:

«Dette blir min første reise bort fra Birdie Mae, og det er følsomt på mange måter, men jeg er stolt over at jeg føler meg som meg selv igjen. Selv når noe føles umulig, bestemte jeg meg for å jobbe hardere».

Innlegget fikk massiv oppmerksomhet fra følgerne, som skrøt av innsatsen hun hadde lagt ned.

LES OGSÅ: - Jeg synes han er fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer