KJÆRESTER: Søte Danes, kjent fra blant annet "Romeo og Julie", er kjæreste med Hugh Dancy. Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Søte Danes, kjent fra blant annet "Romeo og Julie", er kjæreste med Hugh Dancy. Foto: All Over PressVis mer

Gått i terapi i 22 år

"Stardust"-stjerne Claire Danes var redd "fantasi-skapninger".

SEHER.NO: Hollywoodskuespiller Claire Danes (28), for tiden aktuell med filmen "Stardust", innrømmer at hun har gått til psykolog siden hun var 6 år gammel, skriver Contactmusic.com.


Foreldrene til den søte skuespillerinnen, som fikk sitt store gjennombrudd med tv-serien "My so called life" og filmen "Romeo & Juliet", oppdaget da hun var 6 år at hun hadde store problemer med såkalte "fantasi", eller "innbilte" venner og dyr.


Danes skal ha vært livredd de ikke-eksisterende skapningene.


- Jeg var i ferd med å bli et nevrotisk vrak, så foreldrene mine tenkte at terapi kanskje ville hjelpe. Men etterhvert ble jeg egentlig mer redd terapautene enn fantasi-skapningene, skal skuespillerinnen ha uttalt.


Danes, som har studert psykologi ved Yale University, klarte tilslutt å komme seg over frykten, og går nå ukentlig til terapaut fordi hun blant annet mener det har hjulpet henne i skuespillerkarrieren.


- Det har hjulpet meg helt enormt. Det har gjort meg mer selvbevist og trygg. Det har også gitt meg muligheten til å reflektere over mine opplevelser og følelser, sier stjernen.


LES OGSÅ: - Stjernetabbe med skoa