Janni Delér:

- Gått gjennom et helvete

Den svenske influenseren tar et oppgjør med hatkommentarene hun har fått etter bruddnyheten.

SKILSMISSE: I august kunne Jan Olsson og Janni Delér avsløre at de skulle skilles. Foto: Instagram
SKILSMISSE: I august kunne Jan Olsson og Janni Delér avsløre at de skulle skilles. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Det svenske influenserparet Janni Delér (32) og Jon Olsson (40) kunne røpe overfor sine totalt 2,2 millioner Instagram-følgere at de skulle gå fra hverandre etter elleve år sammen.

Den sjokkerende bruddnyheten kom i august i år, og eksparet har siden den gang lagt ut en video på YouTube hvor de forklarte årsaken til skilsmissen. Det skal ha vært en udramatisk avgjørelse de begge var enige om.

BRUDD: «Alle elsker David» har blitt en populær realityserie - til høsten kommer sesong 3. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

I videoen avslørte de at den siste tiden i ekteskapet var preget av mer krangling enn de var komfortable med, og at fokuset framover ligger på gi barna et liv med positiv energi. Det tok ikke lang tid før Delér kunne fortelle at hun hadde fått store mengder hat etter videoen.

- Ikke ansvar for å forklare meg selv

Umiddelbart etter videoen som forklarte bruddet fikk Delér flere hatkommentarer. Det tok ikke lang tid før hun tok til motmæle på sin Instagram.

Hun forklarte da at hun følte på mye smerte i forbindelse med hatet - hun fikk blant annet beskjed om at hun var en «kald kjerring» og at hun «ikke fortjente glede i livet». Hun var også tydelig på at hun ikke skylder noen forklaring.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

«Jeg vet at jeg ikke har ansvar for å forklare meg selv eller min situasjon til noen. Vi og vår nære familie/venner kjenner oss og vår historie og det er alt som burde bety noe», skrev hun.

Nå har 32-åringen delt nok en video på YouTube, hvor hun igjen snakker ut om det enorme hatet som har vært rettet hennes vei, skriver Expressen.

- Det er ikke greit

Delér starter videoen med å fortelle at hun har fått kommentarer som sier at hun er søppel og at hun burde gå og dø.

- Jeg kjenner jeg må prate om dette, fordi det er ikke greit, sier hun.

BRUDD: Reality-profilen ble nylig singel. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch / TV 2 / Discovery +. Vis mer

Hun fortsetter med å fortelle at hun forstår deler av den kritikken hun har fått. Det skal være flere følgere som mener Delér virket for lykkelig i den første videoen etter bruddet. Influenseren sier at dette ikke var i hennes tanker da de redigerte videoen, men at hun med et nytt blikk forstår hva følgerne mener.

- Jeg forstår hva dere tenkte og skrev, men det dere ikke vet er at jeg i tre uker før sa: «jeg er ikke klar til å filme dette», «nei», «nei, ikke nå».

Flere følgere anklaget også Delér for å ha vært utro mot Olsson, noe hun avkrefter i den nye videoen.

- Dere kjenner ikke meg, det er så langt ifra hvem jeg er, jeg har ikke engang sett på en annen mann. Det er ikke hvem jeg er.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Mot slutten av videoen beskriver hun de siste månedene som grusomme.

- Dere vet ikke hva som har skjedd de siste månedene eller hva jeg har gått gjennom, jeg har gått gjennom et helvete.

LES OGSÅ: Het romanse med Øivind Bluncks sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer