Garrison bak murene?

"Prison Break"-stjernen Lane Garrison hadde kokain i blodet...Nå kan han bli tiltalt for drap!

POPULÆR GJENG: Lane Garrison (t.h) og de andre skuespillerne i Prison Break har blitt et populært innslag på norske TV-skjermer. Foto: TV3
POPULÆR GJENG: Lane Garrison (t.h) og de andre skuespillerne i Prison Break har blitt et populært innslag på norske TV-skjermer. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: 26-årige Lane Garrison, som spilller "Tweener" i den populære TV3-serien "Prison Break", har i lang tid vært under politiets lupe.


Garrison kjørte i fylla i begynnelsen av desember i fjor, og det hele endte med at han kræsjet inn i et tre, og en 17 år gammel gutt mistet livet.


Tidligere er det blitt hevdet at skuespilleren vil bli tiltalt for drap dersom prøvene viser at han var beruset da ulykken inntraff.


LES OGSÅ: Husker ingenting!


På en pressekonferanse i går uttalte det amerikanske politiet at Garrison hadde en alkoholprosent på hele 20 prosent, noe som er over to ganger høyere enn den lovlige prosenten i USA! I tillegg skal Garrison ha hatt høye verdier av kokain i blodet.


Skulle Garrison, som er hatet av mange etter dødsulykken, bli dømt for uaktsomt drap, vil han bli sittende bak murene i 10 år!


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer