VAR SAMMEN I 12 ÅR: Ben Affleck og Jennifer Garner forelsket seg på settet til superheltfilmen «Daredevil» i 2003. 29. juni 2005 ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Karibien.  Foto: Abaca
VAR SAMMEN I 12 ÅR: Ben Affleck og Jennifer Garner forelsket seg på settet til superheltfilmen «Daredevil» i 2003. 29. juni 2005 ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Karibien. Foto: AbacaVis mer

- Garner og Affleck har satt skilsmissen på vent

Ett år etter bruddet har superparet fremdeles ikke skrevet under skilsmissepapirene.

SEOGHØR.NO: I juli i fjor kom nyheten om at Hollywood-paret Ben Affleck (43) og Jennifer Garner (44) hadde gått hver til sitt etter ti år som ektepar.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen», sa de blant annet i en felles uttalelse den gang.

Kun én måned etterpå oppstod det rykter om at «Argo»-kjekkasen hadde vært utro med barepiken deres Christine Ouzounian (29). 

Etter bruddet ble duoen enige om at Jennifer og barna Violet (10), Seraphina (7) og Samuel (4) skulle fortsette å bo i huset sammen, mens Ben flyttet ut i gjestehuset for å gjøre overgangen mildere.

Og nå, over ett år etter bruddet, har fremdeles ingen av de berømte skuespillerne skrevet under på skilsmissepapirene.

I følge kilder UsWeekly har snakket med skal skilsmissen være satt på vent.

Saken fortsetter under bildet.

GOD TONE: Her er hele familien på shoppingtur i Los Angeles sammen i november i fjor. Foto: Xposure
GOD TONE: Her er hele familien på shoppingtur i Los Angeles sammen i november i fjor. Foto: Xposure Vis mer

Ben kan ikke leve uten henne

- Jen nevnte at skilsmissen ville gå gjennom veldig snart, men så for et par uker siden forandret ting seg. Nå ser det ikke ut som om det går i den retningen i det hele tatt, avslører en kilde nær «Alias»-stjernen.

Affleck skal også ha flyttet inn igjen i hovedhuset, men de har hvert sitt soverom, skriver nettstedet.

- Det ser ut som om Jen fremdeles elsker Ben, men hun prøver å ikke la tankene sine gå i den retningen. Hennes fokus er ungene, forteller vennen videre.

«Batman v Superman»-stjernen skal på sin side også ønske å få ekteskapet til å fungere igjen.

- Hvis det var opp til Ben, så hadde de fremdeles vært sammen. Han føler at han ikke kan leve uten henne, sier en annen kilde nær paret.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ REISEFOT: Her ankommer familien London i mai etter å ha feriert sammen en helg i Paris. Foto: Splash News
PÅ REISEFOT: Her ankommer familien London i mai etter å ha feriert sammen en helg i Paris. Foto: Splash News Vis mer

Hele familien har flere ganger blitt sett sammen på handleturer og lunsjer, og på Valentines Day i februar dro hele gjengen på helgetur til Montana.

Mens Affleck spilte inn filmen «The Justice League: Part One» i London i vår, tok Garner med seg barna til Europa for å besøke ham. Her ble de observert sammen i både Italia og Paris.

Og i mai ble det hevdet at de ønsket å gi forholdet en ny sjanse.

- Reisen deres i Europa har hjulpet dem. Mange av problemene deres har løst seg. De er på et bra sted nå, delte en venn av paret til UsWeekly, ifølge Daily Mail.

Hverken Ben Affleck eller Jennifer Garner har foreløpig ikke kommentert ryktene om en gjenforening.

LES OGSÅ: - Jeg våget ikke vise meg i badetøy før jeg ble voksen