Garner: - Jeg hater ham ikke

Jennifer åpner seg for første gang om utroskapsryktene - og skilsmissen fra Ben Affleck.

SLUTT: Det er åtte måneder siden Jennifer Garner og Ben Affleck avslørte at de hadde gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Det er åtte måneder siden Jennifer Garner og Ben Affleck avslørte at de hadde gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juni i fjor kom nyheten om at Jennifer Garner (43) og Ben Affleck (43) skulle skilles etter ti år som ektepar.

Nå åpner Garner seg for første gang om skilsmissen.

- Ekteskapet var ekte. Det var ikke for kameraenes skyld. Og det var en stor prioritet for meg å få det til å fungere. Men det gikk ikke, avslører hun til Vanity Fair, ifølge UsWeekly.com.

Paret har barna Violet (10), Seraphina (7) og Samuel (4) sammen, og bare en måned etter bruddet ble kjent oppstod det rykter om at «Argo»-kjekkasen hadde vært utro med barepiken deres Christine Ouzounian (29).

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TUR: Her er Jennifer med sine to eldste barn tidligere denne måneden. Det var spesielt hardt for henne å fortelle dem om skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
PÅ TUR: Her er Jennifer med sine to eldste barn tidligere denne måneden. Det var spesielt hardt for henne å fortelle dem om skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Folk gjør ting de angrer på

Affleck var raskt ute med å tilbakevise påstandene som løgn, og nå forteller Garner at Ouzounian ikke var grunnen til at de gikk fra hverandre.

- Vi hadde allerede vært separert i flere måneder før jeg i det hele tatt hørte om barnepiken. Hun hadde ingenting å gjøre med vårt valg om å skilles. Hun var ikke en del av lingningen, sier Jennifer, og fortsetter:

- Dårlig dømmekraft? Ja. Det er ikke bra for barna når barnepiken forsvinner fra livet deres. Jeg måtte ta en samtale med dem om hva ordet skandale betyr.

Da komiker Ricky Gervais introduserte Bens bestevenn, Matt Damon (45), under Golden Globe Awards i januar, refererte han til Damon som «den eneste personen Affleck ikke har vært utro mot».

Til Vanity Fair sier Garner at hun synes stuntet var morsomt.

- Jeg lo. Folk lider og gjør ting de angrer på. De føler skam, og skam er det samme som smerte. Ingen trenger å hate ham for meg. Jeg hater ham ikke.

- Vi trenger absolutt ikke å plage ham mer. Jeg hadde øynene mine helt åpne gjennom ekteskapet, så det er ingen grunn til bekymring. Jeg tar godt vare på meg selv, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

DÅRLIG STEMNING: Like før bruddet ble kjent virket det som om stemningen var anspent mellom paret da de var på handletur i Los Angeles med døtrene. Foto: Broadimage
DÅRLIG STEMNING: Like før bruddet ble kjent virket det som om stemningen var anspent mellom paret da de var på handletur i Los Angeles med døtrene. Foto: Broadimage Vis mer

Ben er Jennifers store kjærlighet

Da paret traff forelsket seg i hverandre på settet til superheltfilmen «Daredevil» i 2003, hadde Ben et rykte på seg for å være en bad boy, skriver nettstedet.

To år senere ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Karibien.

- Jeg giftet meg ikke med en gedigen filmstjerne. Jeg giftet meg med ham. Og jeg hadde gjort det samme igjen, innrømmer hun i intervjuet.

- Han er mitt livs kjærlighet. Og hva kan jeg gjøre med det? Han er den mest brilliante personen i hvilket som helst rom. Og det mest karismatiske og sjenerøse mennesket.

Men eksmannen har også sine mørke sider.

- Han er bare en komplisert mann. Jeg pleier alltid å si: «Når solen skinner på deg, så kjenner du det. Men når den skinner et annet sted, så er det kaldt». Ben kan kaste litt av en skygge.

Saken fortsetter under bildet.

HETE FØLELSER OPPSTOD: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, i filmen de falt for hverandre i 2003.  Foto: NTB Scanpix
HETE FØLELSER OPPSTOD: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, i filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bor fremdeles på samme eiendom

Rytene om at paret levde separate liv startet allerede i fjor vår, og etter at de selv bekreftet skilsmissen, har de vært gjennom en tung tid.

Likevel prøver eksene å være der for hverandre og barna.

- Dette er selvfølgelig ikke det jeg så for meg da jeg løp ned stranda sammen med ham, men her er jeg altså nå. Vi må fremdeles hjelpe hverandre å komme oss gjennom dette. Han den eneste personen som virkelig vet sannheten om ting, og jeg er den eneste personen som vet noe av hans sannhet, deler hun.

Mens Jennifer fremdeles bor i familiehuset med ungene i Pacific Palisades i Los Angeles, holder foreløpig eksmannen til i gjestehuset.

Nå fokuserer hun på å lære seg å prioritere sine egne behov og å sette pris på sin nye selvstendighet.

- Det er ikke Ben sin jobb å gjøre meg lykkelig. Hovedtingen her er barna våre, og vi er helt på linje med hva vi øsnker for dem. Ja, jeg mistet drømmen om å danse med ektemannen min i vår datters bryllup, men dere skulle sett ansiktene deres når han kommer gående inn døra. Og hvis du ser barna dine elske noen så høyt, så ønsker du å være venn med den personen.

LES OGSÅ: Ben Affleck og Jennifer Garner feiret Valentines Day sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer