Khloé Kardashian:

Går viralt for dette

Khloé Kardashian overrasket fansen med noe de sjeldent får se.

ENGSTELIG: Khloé Kardashian har trukket seg tilbake i sosiale medier. Nå avslører hun hvorfor. Foto: Shutterstock/NTB
ENGSTELIG: Khloé Kardashian har trukket seg tilbake i sosiale medier. Nå avslører hun hvorfor. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er få stjerner som har så mange fans og følgere, men samtidig får tilsynelatende daglig kritikk, som det Kardashian-Jenner-familien gjør.

Alt de foretar seg, og ikke minst alt de deler i sosiale medier, observeres med argusøyne, og det er stort sett en eller annen som har noe å pirke på.

Det er kanskje derfor ikke så rart at Khloé Kardashian (37) var nervøs i forkant av å dele sitt seneste innlegg på Instagram - hvor hun for øvrig følges av 174 millioner.

Fredag delte hun flere bilder av seg selv med en hårsveis vi sjeldent ser på henne - nemlig det som skal være hennes naturlige krøller.

«Jeg går sjelden med min naturlige hårstruktur. Følte meg ganske søt med det. Plis ikke ødelegg følelsen», skriver hun til følgerne sine, som åpenbart liker sveisen.

- Veldig engstelig

Hun hylles nemlig for bildene, og en følger på Twitter håper at Khloé innser hvor mye kjærlighet hun mottar fra fansen.

«Jeg har tatt et steg tilbake fra sosiale medier litt fordi jeg føler at uansett hva jeg deler, så skal det analyseres. Noen ganger når jeg føler meg skikkelig bra, liker folk å si at de mener det totalt motsatte om meg», svarer 37-åringen på kommentaren ifølge E! News.

Hun påpeker riktignok at hun synes det er greit at man deler meningene sine, men føler at enkelte bare gjør det på en ond måte.

«Noen ganger får sosiale medier meg til å føle meg veldig engstelig, og jeg overtenker alt», fortsetter hun.

På Instagram har hun i skrivende stund mottatt over 3,4 millioner likerklikk på de aktuelle bildene, og familien er, i likhet med fansen, tydelig støttende.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

«Jeg elsker ditt naturlige hår», skriver lillesøster og supermodell Kendall Jenner, mens moren deres skriver:

«Du er den vakreste jenta!».

Det er imidlertid ikke så rart at realitystjernen er noe skeptisk å dele bilder i sosiale medier - spesielt med tanke på all kritikken hun har fått for både det ene og det andre opp gjennom årene.

- Har slitt

I april tok hun også saken i egne hender, etter at det dukket opp et bilde av henne i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini. Bildet, som gikk sin seiersgang i sosiale medier, skal ha blitt lagt ut ved en feil.

Dette førte til at Kardashian-teamet jobbet på spreng for å få bildet fjernet fra nettet, og flere kopier ble slettet etter juridiske trusler fra PR-teamet.

SLÅR TILBAKE: Bildet av Khloé Kardashian gikk sin seiersgang i sosiale medier, så svarte hun. Video: Se og Hør Vis mer

På Instagram tok Khloé selv bladet fra munnen, hvor hun delte både bilde og videoer av seg selv for å vise hvordan hun ser ut, men også med en tilhørende hjerteskjærende tekst.

«Hei folkens. Dette er meg og kroppen min uredigert og uten filter. Bildet som ble delt denne uken var vakkert. Men som en som har slitt med selvbildet hele livet og noen da tar et bilde av deg som ikke er flatterende i dårlig lys og ikke viser kroppen du har jobbet beinhardt for å få, og så dele det med verden, da bør du ha alle rettigheter til å be om at det ikke blir delt - uansett hvem du er», skrev hun.

- Min kropp

Videre innrømmet 37-åringen at det konstante presset og dømmingen hele livet hennes har vært for mye å takle. Hun listet også opp en rekke usmakelige ord som ble brukt for å beskrive henne.

«Du blir aldri vant til å bli dømt og ødelagt og bli fortalt hvor lite attraktiv du er, men jeg vil si at hvis du hører noe ofte nok så begynner du å tro på det», fortsatte hun, og la til at hun alltid har blitt fortalt at hun ikke er vakker nok som hun er.

Derfor vil hun fortsette å bruke sminke og filtre og fikse neglene og vise seg fram til verden slik hun ønsker å bli sett.

«Det er min kropp. Hvordan jeg velger å se ut og hva jeg velger å dele er mitt valg. Det er ikke for andre til å velge eller dømme hva som er akseptabelt lenger».

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har grått masse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer