Ben Affleck:

Går viralt etter dette

Ben Affleck ga sosiale medier en skikkelig latterkule under Grammy-utdelingen.

VIRALT: Ben Affleck har hatt som vane å dra på smilebåndet i nærheten av forloveden Jennifer Lopez. Under Grammy-utdelingen natt til mandag var det derimot andre miner å se. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
VIRALT: Ben Affleck har hatt som vane å dra på smilebåndet i nærheten av forloveden Jennifer Lopez. Under Grammy-utdelingen natt til mandag var det derimot andre miner å se. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag gikk den 65. Grammy-utdelingen av stabelen i Los Angeles, der hardtarbeidende musikere skulle hylles med bransjens gjeveste pris.

Blant dem som fikk en storartet kveld var Beyoncé (41), Harry Styles (29) og Taylor Swift (33), som alle reagerte med overveldende glede og takknemlighet.

Enkelte andre virket derimot å ha en langt verre kveld - i hvert fall tilsynelatende.

WILL SMITH: Under årets Grammy-utdeling gjør komiker Nate Bargatze narr av Will Smith etter hans kontroversielle oppførsel under forrige Oscar-utdeling. Video: Dagbladet TV / Ivan Larsson Vis mer

Latterliggjøres

Artist og skuespiller Jennifer Lopez (53) var blant dem som ble vitner til en rekke rørende øyeblikk utover kvelden, i selskap av ektemannen Ben Affleck (50).

Flere la merke til det nygifte paret, men det var Affleck som stjal showet, ifølge sosiale medier. Skuespillerens ansiktsuttrykk sa nemlig mer enn tusen ord - noe fansen har utnyttet godt.

«Ben Affleck ser ut som han ble dratt med på jentekveld og bedt om å ikke bruke mobilen», har en skrevet spøkefullt på Twitter.

«Ben Affleck ser ut som at han heller vil være på Dunkin (Amerikansk donut-butikk, journ.anm.)», skriver en annen.

«Ben Affleck er som introverte over alt. Du kan se batteriene hans gå tom på direkten. Mannen er allerede nede på 23 prosent», skriver en tredje, etterfulgt av emneknaggen #SaveBen.

«Ben Affleck er hver mann som har måttet bli med på konas jobbfester», skriver en fjerde.

En annen deler et eldre bilde av Affleck som står og røyker en sigarett mens han lukker øynene, og skriver:

«Ben Affleck under reklamepausen».

«Ben Affleck, blunk hvis du kan», skriver jentene bak underholdningspodkasten «Chicks in the Office», etterfulgt av et bilde av skuespilleren.

«Gone Girl»-skuespilleren har også vært et samtaleemne på Instagram og TikTok, og er dermed høyst aktuell etter Grammy-utdelingen - til tross for at han verken var nominert, vant pris eller er musiker i det hele tatt.

Skrev historie

Grammy-utdelingen samlet musikkbransjens aller største stjerner, og det har ikke vært mangler på snakkiser etter søndagens utdeling.

Som nevnt var Harry Styles en av vinnerne, og ikke bare stakk han av med sine to første Grammy-priser noensinne for «årets album» og «beste popalbum», han slo samtidig ut storfavorittene Beyoncé og Adele Adkins (34).

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

Førstnevnte gikk likevel ikke tomhendt hjem - i stedet forlot hun festen som Grammys mestvinnende kvinnelige artist gjennom tidene, med til sammen 32 prestisjefylte Grammy-priser.

LES OGSÅ: - Forholdet er komplisert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer