GÅR TIL SAK: Eric Clapton er forbannet på nattklubben Ricks i Bergen. Nå krever han én million kroner. Foto: All Over Press
GÅR TIL SAK: Eric Clapton er forbannet på nattklubben Ricks i Bergen. Nå krever han én million kroner. Foto: All Over PressVis mer

Går til sak mot norsk nattklubb

- Det dreier seg om et relativt grovt overtramp, sier gitaristens advokat.

SEHER.NO: Superstjernen Eric Clapton (63) har, via et norsk advokatfirma, saksøkt nattklubben Ricks i Bergen for urettmessig bruk av et reklamefoto. Rock- og blueslegenden krever nå én million kroner, skriver Dagbladet.

Bakgrunnen for søksmålet er at nattklubben - i forbindelse med Claptons konsert i august - ville skape litt ekstra oppmerksomhet om etterfesten man arrangerte i anledning det celebre besøket.

- Det dreier seg om et relativt grovt overtramp, hevder advokatfullmektig Bjørn Olai Bye fra advokatfirmaet Schjædt, som representerer gitaristen.

Ricks skal ha satt inn en helsides annonse i en avis med et stort bilde av Eric Clapton. Dessverre for nattklubben var bildet dessverre beskyttet av rettigheter...

I første omgang krevde advokaten 300.000 kroner i erstatning, men da Ricks ikke reagerte - ble kravet forhøynet til én million kroner. 

Ricks omsatte for 35.856 kroner den aktuelle kvelden, og har tilbudt artisten hele beløpet. Klubbens advokat mener, ifølge Dagbladet, et søksmålet er som å skyte spurv med en kanon.

Har du et kjendistips? Tips oss på her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: På date med kameratens datter