<strong>OVERRASKELSE:</strong> Kim Kardashian overrasket Twitter-fansen med å legge ut bilder av seg selv i en våt bikinioverdel tidligere denne uken. Foto: Twitter.
OVERRASKELSE: Kim Kardashian overrasket Twitter-fansen med å legge ut bilder av seg selv i en våt bikinioverdel tidligere denne uken. Foto: Twitter. Vis mer

Går til puppekrig på Twitter

Hollywood-stjernen overrasket fansen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Coco Austin - som er gift med rapperen Ice-T - har fått mye oppmerksomhet for sin sin Twitter-side, etter at hun jevnlig begynte å legge ut lettkledde bilder av seg selv etter temaer som «puppetirsdag» og «tangatorsdag».

Nå får imidlertid 33-åringen kamp om oppmerksomheten fra TV-personligheten Kim Kardashian (31).

Kim - som for tiden dater hip-hop stjernen Kanye West - overrasket torsdag sine fans på Twitter med å legge ut flere bilder av seg selv i en våt bikini og med teksten «Wet & Wild».

Senere la hun også ut et bilde hvor hun poserer i kun undertøy og en tynn jakke.

Kim hevder selv at det siste bildet var en gave til fansen, som takk for at de følger henne på et annet sosialt nettsted, bildedelingstjenesten Instagram.

- Takk til alle dere to millioner som følger meg på Instagram. Her er en liten gave!» skriver hun ifølge Radaronline.com.

Nå venter fansen spent på om de sexy Twitter-bildene blir en ukentlig tradisjon, slik Coco Austin har gjort i lang tid.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå kan hun bli ordfører

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer