FRA BONDE TIL TV-STJERNE: Tore Jardar & Co får psykologi-hjelp for å takler presset.. Foto: SE OG HØR
FRA BONDE TIL TV-STJERNE: Tore Jardar & Co får psykologi-hjelp for å takler presset.. Foto: SE OG HØRVis mer

Går til psykolog

Tore Jardar og de andre "Jakten på kjærligheten"-deltagerne får psykologi-hjelp..

Godt støtteapparat!


SEHER.NO: Deltakerne i TV2s "Jakten på kjærligheten" ble tv-stjerner over natten, nå får de hjelp fra psykolog for å takle det enorme presset. Det kan være litt av hvert som kommer i kjølvannet av å bli kastet inn i en kjendistilværelse. Det finnes mange eksempler på "nye" stjerner som har fått psykiske problemer.


- Jeg har heldigvis bare fått positiv oppmerksomhet. Jeg må sette av god tid når jeg skal krysse torget hjemme i Larvik, sier Tore Jardar til Se og Hør.


SISTE NYTT: BABY TIL BERTINE!


Tore Jardar mener det er godt å ha noen å snakke med når det står på som verst.


- Det er godt å ha noen å betro seg til. Psykologen ringer meg med jevne mellomrom, og han er der mest for å lytte, sier Larvik-bonden til Se og Hør.


En som fikk en knekk etter å ha fått rask berømmelse er Jorun Stiansen. Hun måtte ta en pause fra rampelyset.

- Etter den siste julekonserten sa det stopp både fysisk og psykisk. Jeg følte at jeg trengte å være sammen med familien og vennene mine mine. Kjenne etter på hvordan det var å være Jorun, sa Vennesla-jenta til Dagbladet i mai.

- Jeg var nær ved å gi opp musikken flere ganger. Når du til stadighet blir syk og kroppen ikke får tid til å restituere seg - i tillegg til at media vrir og vender på alt du sier, ja da er det dager hvor du lurer på om det hele er verdt det.


Den svenske sex-modellen Elita Löfblad fikk sammenbrudd etter Big Brother. Hun sier TV-kanalens oppførsel er grunnen til at hun måtte knaske lykkepiller og gå til psykolog i et halvt år etterpå.

- De turte ikke å se meg i øynene etterpå. TV-kanalen behandler mennesker så jævla dårlig, og tar overhodet ikke noe ansvar i ettertid, sa hun til FHM.


Trolig er det slike erfaringer som gjør at Katrine Moholt og TV2 tar vare på de kjærlighetssøkende bøndene.