Går til psykolog

Tore Jardar og de andre "Jakten på kjærligheten"-deltagerne får psykologi-hjelp..

FRA BONDE TIL TV-STJERNE: Tore Jardar & Co får psykologi-hjelp for å takler presset.. Foto: SE OG HØR
FRA BONDE TIL TV-STJERNE: Tore Jardar & Co får psykologi-hjelp for å takler presset.. Foto: SE OG HØR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Godt støtteapparat!

SEHER.NO: Deltakerne i TV2s "Jakten på kjærligheten" ble tv-stjerner over natten, nå får de hjelp fra psykolog for å takle det enorme presset. Det kan være litt av hvert som kommer i kjølvannet av å bli kastet inn i en kjendistilværelse. Det finnes mange eksempler på "nye" stjerner som har fått psykiske problemer.

- Jeg har heldigvis bare fått positiv oppmerksomhet. Jeg må sette av god tid når jeg skal krysse torget hjemme i Larvik, sier Tore Jardar til Se og Hør.

SISTE NYTT: BABY TIL BERTINE!

Tore Jardar mener det er godt å ha noen å snakke med når det står på som verst.

- Det er godt å ha noen å betro seg til. Psykologen ringer meg med jevne mellomrom, og han er der mest for å lytte, sier Larvik-bonden til Se og Hør.

En som fikk en knekk etter å ha fått rask berømmelse er Jorun Stiansen. Hun måtte ta en pause fra rampelyset.- Etter den siste julekonserten sa det stopp både fysisk og psykisk. Jeg følte at jeg trengte å være sammen med familien og vennene mine mine. Kjenne etter på hvordan det var å være Jorun, sa Vennesla-jenta til Dagbladet i mai.- Jeg var nær ved å gi opp musikken flere ganger. Når du til stadighet blir syk og kroppen ikke får tid til å restituere seg - i tillegg til at media vrir og vender på alt du sier, ja da er det dager hvor du lurer på om det hele er verdt det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer