Melania Trump:

Går til frontalangrep på moteredaktør

- Viser hvor usikker og trangsynt Anna Wintour egentlig er.

DEN GANG DA: Her er Donald Trump og Melania avbildet sammen med Vogue-redaktør Anna Wintour under en fest i New York i 2005, samme år som Melania prydet forsiden på magasinet. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Her er Donald Trump og Melania avbildet sammen med Vogue-redaktør Anna Wintour under en fest i New York i 2005, samme år som Melania prydet forsiden på magasinet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke stilte motelegenden og redaktør i Vogue, Anna Wintour (69), opp i et større intervju med CNN, hvor hun streifet innom en rekke temaer, deriblant motemagasinets politiske dekning.

Wintour understreker blant annet at Vogue har tatt et standpunkt om å fronte demokratiske figurer, samt støtte opp under kvinner som eksempelvis Hillary Clinton (71) og Michelle Obama (55).

Som førstedame gjennom to presidentperioder, prydet eksempelvis sistnevnte magasinets forside hele tre ganger.

- Må ta et standpunkt

Selv om Vogue har hatt en årelang tradisjon om å fotografere nye førstedamer, har Melania Trump (48) blitt et unntak fra den regelen.

- Jeg mener det er veldig, veldig viktig å ta et standpunkt, og vi fremmer kvinner i vårt magasin som vi har tro på. Spesielt etter Hillary Clintons valgnederlag i 2016, mener vi at kvinner skal ha en lederposisjon og vi har til hensikt å støtte dem. (...) Du må stå opp for det du tror på, og ta et standpunkt, fortalte Wintour blant annet til CNN.

Melania Trump - som er tidligere modell - har riktignok vært avbildet på forsida av Vogue, men da i 2005 i forbindelse med giftermålet med Trump. Han var den gang kjent som realitystjerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer