Khloé Kardashian:

Går til angrep på fansen

Nytt innlegg får Khloé Kardashian til å se rødt. Og samtidig bekrefter hun tilsynelatende Tristans utroskap.

RASER: Et nytt innlegg om Khloé Kardashian og Tristan Thompson får førstnevnte til å rase i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
RASER: Et nytt innlegg om Khloé Kardashian og Tristan Thompson får førstnevnte til å rase i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bare dager før Khloé Kardashian (34) ble mor for første gang, ble kjæresten Tristan Thompson (27) anklaget for utroskap.

Videoer av basketballstjernen i het omfavnelse med flere andre kvinner ble hyppig spredt i media, og siden har duoen tilsynelatende kjempet for å redde forholdet.

I flere måneder delte Khloé en rekke kryptiske meldinger i sosiale medier, men i juni brøt hun tausheten om utroskapsskandalen. Etter å ha fått en melding fra en bruker som kalte seg Queen Persia, der det sto at hun var skuffet over Khloé som ble hos «søppelmannen Tristan», valgte hun å svare.

Raser mot kommentarene

Nå tar Khloé Kardashian kraftig til motmæle nok en gang, melder blant annet ELLE.

Etter å ha kommet over et innlegg av kjendisbloggeren Perez Hilton på Instagram, så realitystjernen rødt. Hilton skriver nemlig at Khloé og Tristan angivelig skal snakke om å gifte seg, noe som viser seg å ikke stemme ifølge Khloé.

KHLOE KARDASHIAN OG TRISTAN THOMPSON: Det omdiskuterte paret viste seg ute på date i West Hollywood nylig. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KHLOE KARDASHIAN OG TRISTAN THOMPSON: Det omdiskuterte paret viste seg ute på date i West Hollywood nylig. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

I kommentarfeltet har 34-åringen lagt igjen en rekke kommentarer.

- Hvem finner på denne dritten dere deler? Er dette så teit nyhetene er, at dere trenger denne tullete historien? For noe bortkasta greier, skriver hun.

- Hvis dere er nødt til å skrive slik dritt, vær snille og slutt med å tagge meg i det minste, fortsetter hun.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg later ikke som

Khloés utbrudd gir seg imidlertid ikke der. Et par fans har nemlig kommentert også, noe som ser ut til å ha fått det til å koke over for «Keeping up with the Kardashians»-profilen.

- Dette er så trist. Hvem ønsker seg en kjærlighetshistorie som dette? Det er patetisk å se en så sterk kvinne bli så svak over en mann, kommenterte en følger.

- Det er virkelig trist at du tror på slike innlegg og faktisk tar deg tid til å kommentere om noen andres liv, svarte Khloé.

En annen skriver:

- Så hun later som at Tristan ikke var utro, som om det var påfunn fra blogger? Jeg ler høyt.

Heller ikke her lot Khloé sitt svar vente på seg. I kommentaren kan det også virke som om hun for første gang virkelig bekrefter utroskapen:

- Jeg later ikke som at Tristan ikke var utro. Jeg sier at historien om bryllup og folk som mener de vet hva vi snakker om privat, er noe dritt. Jeg er ikke opprørt over folk som kommenterer. Ikke opprørt over noen ting. Bare setter fokus på at blogger finner på saker og får deg til å tro på det når det egentlig er helt usant, skriver 34-åringen tilbake.

Bruddrykter

Rykter om brudd mellom Khloé og Tristan har svirret de siste månedene, og under Kylie Jenners bursdagsfeiring i august, kastet Khloé bensin på bålet nok en gang.

Under feiringen kunne de festglade gjestene velge mellom tre forskjellige drikkekopper, der man valgte farge på koppen utifra sin sivilstatus.

Dersom man var singel, valgte man gul kopp. Rød kopp gikk til de som var i et forhold, mens om man var i en relasjon man anser som «komplisert», tok man med seg en grønn kopp.

Fansen var raskt ute med å legge merke til at 34-åringen drakk av en grønn kopp under den storslåtte feiringen, ifølge Harper's Baazar.

Hi my sweet True!! 😍😍😍 Her chunky thighs are my weakness 😍😍😍

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

En fan-side på Instagram delte dermed et bilde av Khloé fra søsterens fest med følgende tekst:

«Khloés kompliserte kjærlighetsliv. Kardashian hinter om at ting med Tristan Thompson er vanskelig etter at hun festet uten ham».

Den ferske moren, som fikk datteren True Thompson (4 md.) i april, valgte å slå tilbake mot bruddryktene, og la igjen en krass kommentar i kommentarfeltet til bildet, ifølge Harper's Bazaar.

«Jeg bestilte en drink, som ble servert i en kopp, og jeg drakk den. Slutt på historien. Det er ikke så dypt, lol. Jeg drakk fra kopper i alle forskjellige farger den kvelden», skrev hun.

LES OGSÅ: Tar bladet fra munnen om ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer