GRAVID: Rykter har tidligere hevdet at Halle Berry ikke vil stå brud mens hun fortsatt er gravid, men en kilde sier til nå til People at hun og forloveden Olivier Martinez planlegger å gifte seg i Europa denne helgen.  Foto: All Over Press
GRAVID: Rykter har tidligere hevdet at Halle Berry ikke vil stå brud mens hun fortsatt er gravid, men en kilde sier til nå til People at hun og forloveden Olivier Martinez planlegger å gifte seg i Europa denne helgen. Foto: All Over PressVis mer

Går til alters i helgen

Halle Berry og Olivier Martinez har i all stillhet tatt et fly til kjærlighetens by, Paris.

SEOGHØR.NO: For et par uker gikk det rykter om at den gravide Hollywood-stjernen Halle Berry (46) ikke ville gifte seg før babyen er født


Nå bekrefter derimot en kilde overfor People at hun og hennes franske forlovede, Olivier Martinez (47), planlegger å gi hverandre sitt «ja» denne helgen.

Ifølge det amerikanske nettstedet tok turtelduene i all stillhet et fly til kjærlighetens by Paris tirsdag. Med på turen er Berrys datter Nahla (5), som hun har fra forholdet med modellen Gabriel Aubry (37). 

Om paret skal smis i Hymens lenker i eller om de flyr videre - Martinez elsker nemlig Middelhavet - er foreløpig ikke kjent.

Ifølge flere av Peoples kilder har det forelskede paret, som forlovet seg for halvannet år siden, lenge hatt lyst på et sommerbryllup. 

Skuespillerparet besøker den franske hovedstaden ofte, sist gang i midten av juni. Da var de til stede på Champs-Elysées Film Festival - der Martinez avslørte at de venter en gutt til høsten.

- De virker virkelig forelsket. Jeg kjenner Olivier veldig godt og har aldri sett ham slik før, sier Sophie Dulac, som er president for Champs-Elysées Film Festival til People.

«X-Men»-skjønnheten Berry skal være minst like begeistret for sin parisiske utkårede, og hans hjemland. 46-åringen sverget i 2007 at hun aldri skulle gifte seg igjen, men de franske følelsene har altså fått henne til å skifte mening.

- Hun har kalt ham «Den rette». Hun har sagt at hun aldri hadde forventet å møte denne franskmannen, å forelske seg på den måten hun har gjort, fortsetter Dulac.

Dermed er det bare å vente og se om Halle Berry og Olivier Martinez kan kalle seg ektefolk neste uke eller ikke.

Halle Berry har tidligere vært gift to ganger, med baseballspilleren David Justice og sangeren Eric Benét. Dette er derimot det aller første ekteskapet for Olivier Martinez.
 
LES OGSÅ: Begraver stridsøksen for datterens skyld