Scott Disick:

Går rettens vei etter rehab

Nyheten om at Scott Disick hadde sjekket inn på rehab spredte seg som ild i tørt gress mandag kveld. Nå viser det seg å ikke være helt riktig.

TIL BEHANDLING: Scott Disick sjekket i forrige uke inn på behandling. Nå avkrefter advokaten at årsaken var alkoholmisbruk. Foto: NTB Scanpix
TIL BEHANDLING: Scott Disick sjekket i forrige uke inn på behandling. Nå avkrefter advokaten at årsaken var alkoholmisbruk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 opplevde realitystjernen Scott Disick (36) alle barns mareritt da han mistet moren Bonnie og faren Jeffrey med bare få måneders mellomrom.

I «Keeping up with the Kardashians» har man fått se litt hvordan Disick håndterte tapene, noe han tilsynelatende klarte å gå videre fra forholdsvis raskt.

Nå viser det seg imidlertid at foreldrenes bortgang har betydd mer for tv-profilen enn han kanskje har gitt uttrykk for.

Mandag kveld skrev en rekke medier, deriblant E! News, at 36-åringen, som tidligere har slitt med alkoholmisbruk, hadde sjekket inn på rehab i Colorado i forrige uke.

Det ble spekulert på om han ble tvunget inn til behandling av ekskjæresten Kourtney Kardashian (41), men nå viser det seg at informasjonen som har kommet ut i den utenlandske pressen, ikke henger helt på greip.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jobbet med traumene

Ifølge Disicks advokat, Marty Singer, er det overhodet ikke på grunn av alkohol at 36-åringen ønsket hjelp.

TURBULENT FORHOLD: Scott og Kourtney var sammen i ni år. Gjennom forholdet slet førstnevnte blant annet med alkoholproblemer. Her sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Scott og Kourtney var sammen i ni år. Gjennom forholdet slet førstnevnte blant annet med alkoholproblemer. Her sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«I et forsøk på å endelig finne fred og takle smertene Scott stille har kjempet mot i mange år som følge av morens plutselige bortgang, etterfulgt av hans fars død bare tre måneder senere, tok Scott beslutningen om å legge seg inn på et behandlingssenter forrige uke for å jobbe med traumene», heter det i advokatens uttalelse.

«Han sjekket ikke inn for noe alkohol- eller kokainmisbruk», heter det videre.

Videre kommer det frem fra Singer at etter brudd på personvern har tv-profilen nå sjekket ut fra behandlingen. Ifølge E! News ble det lekket et bilde av Disick fra et Zoom-møte til pressen.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

«Vi er skremt over denne ekstreme overkjøringen av personvernet, og planlegger å umiddelbart gå rettens vei», sier advokaten.

Etter et ni år langt, relativt turbulent forhold, ble det i 2015 slutt mellom det profilerte paret, Scott og Kourtney. Paret, som fikk barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5) sammen, gikk gjennom en rekke opp- og nedturer i forholdet, som ble godt dokumentert i familiens realityserie.

Her fikk seerne som kjent være vitne til både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner, en livsstil som til slutt sendte ham på rehab før Kourtney valgte å dumpe ham for godt.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Endret livet

Året før bruddet festet Disick så hardt at han ble lagt inn på sykehus med alkoholforgiftning. Episoden inntraff få dager etter at Kourtney kastet ham ut av leieboligen deres i luksuriøse Hamptons, og skal ha vært et resultat av foreldrenes bortgang.

Etter bruddet med Kourtney har Disick funnet lykken med 15 år yngre Sofia Richie (21), som han fremdeles er sammen med. Realitystjernen mener at kjæresten har forandret livet hans.

HYLLES: Scott og Sofia har vært et par siden 2017. Han gir kjæresten skryt for å ha forandret ham. Foto: NTB Scanpix
HYLLES: Scott og Sofia har vært et par siden 2017. Han gir kjæresten skryt for å ha forandret ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hvor enn man er, så tror jeg det er vanskelig å finne noen man er komfortabel med. Sannheten er, uten henne, så var jeg hele tiden på leting etter noen eller noe. Hun har definitivt vært den som roet meg ned, gjorde meg til en bedre mann og gjorde ting lettere i livet mitt, sa han i «Flip It Like Disick» i fjor, ifølge US Weekly.

36-åringen har vært til behandling for alkoholproblemene flere ganger tidligere, men denne gangen var det altså ikke slik.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

LES OGSÅ: Slik bekrefter de forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer