Går rett fra skoleavslutning til MGP

- Det blir helt crazy, sier 16 år gamle Adelen til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO:   Adelén Rusillo Steen (16) er klar for den tredje delfinalen i årest Melodi Grand Prix førstkommende lørdag i Larvik. Den unge artisten har aldri før stått på en så stor scene.

- Det største jeg har opptrådt på er en gymsal på skoleavslutning.

Alikevel føler Adelén seg klar til å opptre i Larvik og håper å ta MGP-publikummet med storm. Men det er nerver å spore hos årets yngste MGP-deltager. 

 - Det blir utrolig crazy. Jeg kommer til å få utrolig mye nerver. Jeg kan ikke forestille meg det enda. 

Under lørdagens delfinale skal 16-åringen konkurrere mot kjente navn som Sirkus Eliassen, Gaute Ormåsen og Anine Stang.

Skiller seg ut
Men Adelén skiller seg ut med sin latino inspirerte danselåt «Bombo», skrevet av Ina Wroldsen, en av Norges mest meritterte popkomponister med artister som Britney Spears og One Direction på kundelista.

- Det er en veldig hard konkurranse. Mange kjente navn. Det går nesten ikke ann å konkurrere heller, fordi alle sangene er så forskjellig.

- Det er ikke noe å konkurrere mot siden det er så mange forskjellige sjangre, det her handler om hva folket liker og hvem de vil stemme på. 

Uansett om Adelén går videre til finalen i Oslo Spektrum eller ikke, er nok ikke dette det siste man hører fra den unge artisten.

- Vi jobber mot et album. Jeg håper virkelig at vi klarer det. Andre singel kommer forhåpentligvis også ut. Så vi satser høyt. 

Se og Hør vil lørdag være på plass i Larvik, og klokken 19.30 kan du få med deg vårt direktesendte MGP-vorspiel med Ingeborg Heldal!   LES OGSÅ:
MGP-artist ble angrepet med kniv