<strong>HARDKJØR:</strong> Supermodellen Adriana Lima trener to ganger hver dag og kutter ut all fast føde for å komme i form før Victoria's Secrets årlige moteshow.  Foto: All Over Press
HARDKJØR: Supermodellen Adriana Lima trener to ganger hver dag og kutter ut all fast føde for å komme i form før Victoria's Secrets årlige moteshow. Foto: All Over Press Vis mer

Går ned 4 kg på én dag før det årlige showet

Supermodellen trener steinhardt for å få drømmekroppen, men de siste dagene før show tar hun i bruk ekstreme metoder.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Det kan kanskje komme som en trøst for mange kvinner at drømmekroppen til Adriana Lima (30) ikke kommer helt av seg selv. Skjønnheten er fast modell for undertøysmerket Victoria's Secret, som hvert år har et spektakulært moteshow.

I år er showet 29. november og i forkant av dette jobber Lima steinhardt for å komme i toppform.

 - Det er veldig intenst. Det er ikke tiden du bruker på treningen, men intensiteten: jeg hopper tau, bokser og løfter vekter, sier hun til den britiske avisen Telegraph.

Selv om hun synes det er kjedelig, trener Adriana hele to ganger hver dag! I tillegg kutter hun ut all fast føde tre uker før showet, til fordel for proteinshaker av tørt egg.

12 timer før hun inntar catwalken blir helseregimet enda strengere, og Lima får ikke ta til seg noe væske.

- Jeg drikker ingenting samme dag. Noen ganger kan du miste fire kilo på den måten.


For to år siden ble modellen mor til lille Valentina, og la på seg tolv kilo under svangerskapet. Også da var Lima fast bestemt på å vende tilbake til catwalken, og trente steinhardt og kuttet ut sukker og olje. Ett-barns-moren forteller at all treningen er vel verdt strevet.

 - Victoria’s Secret showet er høydepunktet i mitt liv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig sunn og lykkelig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer