Går ned 15 kilo til ny filmrolle

- Jeg vil ikke se frisk ut når jeg er ferdig med slankingen, sier Matthew McConaughey.

SLANK: Matthew McConaughey har alltid vært muskuløs og veltrent, men er nå i ferd med å slanke vekk 14 kilo. Her med konen Camila Alves.  Foto: All Over Press
SLANK: Matthew McConaughey har alltid vært muskuløs og veltrent, men er nå i ferd med å slanke vekk 14 kilo. Her med konen Camila Alves. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Matthew McConaughey (42) er aktuell som stripper i sin nye film «Magic Mike» som nå går på kino i Norge. Skuespilleren har trent dag og natt for rollen som krevde fysisk perfeksjon fra de sexy rolleinnehaverne.

McConaughey, som er kjent for sin veltrente kropp, gikk ned syv kilo for å spille rollen. Filmen ble ferdig for mange måneder siden, men tobarnsfaren fortsetter å gå ned i vekt.

Den nygifte stjernen forbereder seg til en ny rolle som krever at han mister ytterligere syv kilo. Til sammen vil McConaughey ha gått ned 14 kilo når han blir ferdig med slankekuren.

- Jeg går ned i vekt. Jeg har en rolle i midten av september som krever at jeg går ned syv kilo til. Jeg vil ikke se frisk ut når jeg er ferdig med slankingen, fortalte han under et intervju med Larry King ifølge Radaronline. 

Den nygifte stjernen spiller en HIV-pasient i sin siste film «The Dallas Buyers Club».

Selv ser ikke Matthew på vekttapet som en slankekur.

- Det er en slags spirituell rens, forklarer han.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem sin nye babymage   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer