Går ned 1,5 kilo hver dag

Hugh Jackman sliter seg ut i nytt teaterstykke.

MUSKULØS: Hugh Jackman står for tiden på teaterscenen i Broadway og raser ned i vekt hver dag.  Foto: All Over Press
MUSKULØS: Hugh Jackman står for tiden på teaterscenen i Broadway og raser ned i vekt hver dag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Hugh Jackman (43) har for tiden byttet ut filmlerrettet for teaterscenen på Broadway, der han spiller i et stykke basert på sin egen karriere. Kjekkasen har tidligere spilt i filmer som «Wolverine» og er vant til å trene hardt før filmroller. Likevel har han aldri vært så sliten som nå.

- Vi startet for en uke siden og jeg har måttet sy inn buksene tre ganger allerede, sier Jackman til America’s National Public Radio Network.

Ifølge nettsiden contactmusic.com går «X-Men»-stjernen ned mellom 1,5 og 2 kilo under hver forestilling. Det er gode nyheter for 43-åringen som tidligere har uttalt at han hater å trene.

- Jeg holder ikke ut så lenge fordi jeg er en gammel mann. Jeg trener omkring en time daglig, men det er oppkast-fremkallende økter. Virkelig forferdelig, sa han tidligere i år til nettstedet Showbizspy.com.

Jackman skal opptre på Broadway frem til 12. januar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble tvunget til å takke nei til James Bond 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer