DATER KUN ELDRE MENN: Lily Allen hevder hun ikke er interessert i å gå ut med jevnaldrende gutter, fordi de ikke har noe å snakke om. Her er hun ute på byen i New York med en ukjent eldre mann i februar. Foto: All Over Press
DATER KUN ELDRE MENN: Lily Allen hevder hun ikke er interessert i å gå ut med jevnaldrende gutter, fordi de ikke har noe å snakke om. Her er hun ute på byen i New York med en ukjent eldre mann i februar. Foto: All Over PressVis mer

- Går kun ut med eldre menn

Lily Allen mener ungguttene bare duger til en ting...

SEHER.NO: Popstjernen Lily Allen (24) er kjent for å snakke fritt ut om det meste, og nå avslører hun at hun aldri er interessert i gutter på sin egen alder for annet enn sex.

- Jeg ville aldri gå ut med noen på min egen alder. Jeg har sex med gutter på min egen alder, men jeg ville ikke gått ut med dem. Det må være en intellektuell forbindelse og det har jeg aldri hatt med jevngamle gutter.

- Av og til ligger jeg der og tenker "Sa du virkelig det? Så barnslig," sier "Smile"-sangeren til bladet GQ ifølge Mail on Sunday.

Allen legger heller ikke skjul på at hun foretrekker mannlige framfor kvinnelige venner, fordi hun elsker å ha alles oppmerksomhet.

- Jeg liker å være på turné fordi jeg vet at alle guttene der har det som første prioritet å se til at jeg har det bra.

Lilly Allen har i løpet av det siste året blitt koblet til flere menn etter å ha deltatt på en rekke kjendisfester både i Storbritannia og USA, men hevder hun ikke ønsker å bli sett på som noe sex-symbol.

- Det er ingenting jeg ville hate mer enn å gå inn i et rom og at guttene kun ville se på meg som et sex-symbol. Det er jeg ikke interessert i.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kjendisdamene sloss om glansenLik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.