- Går ikke bra med kjærligheten

Den single MGP-vinneren Tooji får ikke kjærlighetslivet til å fungere.

OMRINGET: Tooji ble omringet av hylende fans som ville ha autograf og nærkontakt med den populære MGP-vinneren etter seieren lørdag kveld. Foto: Stellapictures
OMRINGET: Tooji ble omringet av hylende fans som ville ha autograf og nærkontakt med den populære MGP-vinneren etter seieren lørdag kveld. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Tooji i seiersrus nederst i artikkelen!


SEOGHØR.NO: Den soleklare MGP-vinneren Tooji (24) ble omringet av hylende fans og fikk en forsmak på sitt nye liv som popstjerne da han signerte autografer til ungjenter etter seieren i Oslo spektrum.

Og for de som måtte lure; den populære 24-åringen er fremdeles ledig på markedet.

- Jeg blir så flau av sånne spørsmål. Jeg venter litt med det, altså. Men nei, jeg har ikke kjæreste, sier Tooji til Seoghør.

MGP-vinneren fikk mye oppmerksomhet for sitt superkorte forhold til Frøken Norge-vinner Kirby Ann Basken i 2008, men ifølge Tooji har han ikke mye å skryte av på kjærlighetsfronten.

- Hadde kjærlighetslivet mitt funka så hadde jeg skrytt av det, men det går ikke så veldig bra der. Her er det singel, sier han til Seoghør.no.

Da seieren i Oslo spektrum ble et faktum lørdag kveld, klinte Tooji til med sin gode venninne og MGP-kollega Silya på scenen. Men kysset var ifølge Tooji kun av det vennskaplige slaget.

- Vi er ikke sammen, vi er bare bestisser. Jeg skal gjøre det for deg også. Så at jeg fikk en seier, da gikk ønsket mitt i oppfyllelse. Det er ikke noe mellom oss, sier MGP-vinneren til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er overraskende rolig

Se Tooji i seiersrus her:


[obj:media:10730]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer