Brooklyn Beckham og Sharon Osbourne:

Går i strupen på Brooklyn Beckham

- Har han en jobb?!

KRITIKK: Sharon Osbourne (66) har aldri vært redd for å si hva hun mener, og denne gangen går det hardt utover Brooklyn Beckham (20). Foto: NTB Scanpix
KRITIKK: Sharon Osbourne (66) har aldri vært redd for å si hva hun mener, og denne gangen går det hardt utover Brooklyn Beckham (20). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sharon Osbourne (66), aller best kjent som kona til musikeren Ozzy Osbourne (70), har de siste årene skapt overskrifter med nådeløse kommentarer mot ulike kjendiser.

Hennes seneste offer er David og Victoria Beckham sin eldste sønn, Brooklyn Beckham (20), ifølge Celebs Now.

Det var under en sending av det britiske talkshowet «Loose Women» at Sharon ble spurt om å dele sin mening om diverse kjendisnyheter, og Brooklyns navn dukket opp.

Den tidligere «X-Factor»-dommeren var heller ikke denne gangen nådig i sine kommentarer. Da talkshow-vert Andrea McClean ba Sharon si sin mening om kjendissønnen og modellkjæresten Hana Cross (22), var hun ikke redd for å si sin mening.

- Hva er det han jobber med?

Under filmvestivalen i Cannes tirsdag dukket nemlig kjæresteparet opp på den røde løperen sammen, og det var tydelig å se at de har romantiske følelser for hverandre.

SAMMEN: Denne uken tok Brooklyn Beckham med seg kjæresten Hana Cross på den røde løperen for første gang. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN: Denne uken tok Brooklyn Beckham med seg kjæresten Hana Cross på den røde løperen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

66-åringen så det derimot på en annen måte.

- Hva er det han jobber med? Hvordan kommer han seg inn på alle disse forbanna arrangementene? Har han en jobb?, sier Sharon.

Verten svarer at Brooklyn er en ambisiøs fotograf, som sluttet på college (høyere utdanning, journ.anm.) i New York i fjor, for å jobbe som modell i England.

- For hvem?!, svarer Sharon sjokkert.

Brooklyn skal angivelig har droppet ut av fotografstudiene i New York, som koster i overkant av 200 000 norske kroner i semesteret, fordi han hadde hjemmelengsel.

Forelsket

Frem til nå har det unge paret holdt en lav profil, men etter at rykende ferske bilder av dem sammen i Cannes dukket opp, satt de fyr på internett nok en gang.

Verken Brooklyn eller Hana gjorde noe særlig innsats for å skjule følelsene sine for hverandre, og de poserte mer enn gjerne for de oppmøtte fotografene.

I CANNES: Brooklyn og Hana avbildet sammen på en café i byen onsdag. Foto: NTB scanpix
I CANNES: Brooklyn og Hana avbildet sammen på en café i byen onsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

20-åringen og Hana overrasket nok mange da de dukket opp på sin første røde løper sammen, i forkant av premieren på storfilmen «Once upon a time in Hollywood». Og selv om det kanskje ikke var planlagt, matchet de to hverandre svært godt.

I skrivende stund har ikke Brooklyn Beckham kommentert de krasse uttalelsene fra Sharon Osbourne.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang 66-åringen kommer med bemerkninger om andres liv. I 2017 var det ingen ringere enn Kim Kardashian (38) som ble offeret.

Gjennom en rekke oppsiktsvekkende uttalelser gjorde Osbourne det klinkende klart hva hun syntes om den berømte reality-stjernens livsstil, med vekt på holdning til nakenhet. Og den gang dro Sharon like greit med hele familien i samme slengen.

- Alle lever av kroppene sine. Halve Los Angeles har vært bortpå dem, og alt de gjør - om det er sex-taper, gjennomsiktige plastkjoler eller treningsklær, handler om sex. Ikke veldig kvinnefremmende, uttalte Sharon.

Vis mer

- Husk hva du er

Den rappkjefta 66-åringen, som for øvrig utleverer eksmannen i samme intervju, refererte til Kardashian-jentenes gjentatte naken-stunts i sosiale og tradisjonelle medier, og mente det hele har gått altfor langt.

- Kim sier hun gjør ting i feminismens navn, men det stemmer ikke. Det hun gjør er å være ei hore. Hvis hun har lyst til å vise kroppen sin, vær så god - men husk alltid hva du er, tordnet Sharon.

Kim slo senere tilbake mot Sharons angrep.

- Jeg har aldri sagt at jeg kastet klærne i feminismens navn. Så når noen angriper meg for det, høres det bare idiotisk ut.

- Jeg deler nakenbilder av meg selv, fordi jeg liker hvordan jeg ser ut etter å ha kvittet meg med fødselskiloene. Det får meg til å føle meg mektig, sa hun til E! News.

Den velomtalte 38-åringen har i en årrekke vært kjent for å vise mye hud, og overlater stadig mindre til fantasien.

DETTE ER ØVELSEN: Norske Johanna Grønneberg har trent Kim Kardashian i Los Angeles. Det var spesielt en øvelse stjerna likte ekstra godt. Vis mer

LES OGSÅ: - Dopet ned mannen for at han skulle innrømme utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer