Kylie Jenner og Stormi:

Går i kusinens fotspor

North (7) skapte overskrifter med mamma Kim Kardashian i 2017. Nå følger Kylie Jenner og datteren etter.

FORSIDEPIKER: Stormi og Kylie blir nå forsidepiker på forsiden av Vogue. Foto: NTB scanpix
FORSIDEPIKER: Stormi og Kylie blir nå forsidepiker på forsiden av Vogue. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er vanskelig å så tvil om at Kardashian/Jenner-familien er en av verdens mest berømte. Realityserien om familien deres har blitt sett av millioner, og har fortsatt gode seertall verden over. At familien dessuten har erfaring som modeller, gründere og designere har hjulpet betraktelig.

Derfor kommer det tvilsomt overraskende på at de tidvis pryder forsidene til noen av verdens største magasiner. Kim Kardashian (39) og ektemannen Kanye West (43) har blant annet vært på forsiden til amerikanske Vogue, mens Kylie Jenner (22) har vært på forsiden av Forbes - som den yngste «self made» dollarmilliardæren noensinne.

Berømmelsen har også smittet over på barna deres. I 2017 prydet North West (7), sammen med mamma Kim, forsiden av amerikanske Interview Magazine. Flere reagerte på dette, og mente det var uhørt at man skulle eksponere et barn på denne måten.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Forsidepiker

Det virker derimot ikke som at Kims lillesøster Kylie Jenner hørte kritikken den gang, for nå har hun gjort det samme som storesøsteren. Hun avslører nemlig nå at hun og datteren, to år gamle Stormi Webster, er på forsiden av Vogue Czechoslovakia.

Bildet viser mor og datter tett på, og er tatt med en iPhone. Ifølge People er bildet tatt i samarbeid med motefotografene Luca og Alessandro Morelli, etter at de kom med instruksjoner på FaceTime.

«Nytt cover med babyen min, tatt på iPhonen min», skriver Kylie på sin Instagram. Bildet har i skrivende stund fått over 4,7 millioner likerklikk, og det er tydelig at mange lar seg fascinere av at toåringen nå blir forsidepike.

Første forside i fjor

Dette er derimot ikke første gang den vesle jenta dukker opp på forsiden av et magasin. I fjor sommer prydet nemlig hun, Kylie og bestemor Kris Jenner (64) forsiden til den arabiske utgaven av Harper's Bazaar, noe som vekket oppsikt internasjonalt. Dette var den første forsiden den verdenskjente babyen var på, og hun var rundt halvannet år på tidspunktet.

Den var derimot noen hakk mer profesjonell enn Vogue-forsiden, som altså bare er tatt med en iPhone. På fotografenes egen Instagram-konto har de delt et bilde av hvordan det hele foregikk. De snakket med Jenner på FaceTime, og fortalte henne hvordan hun skulle holde mobilen for å få best mulig resultat.

Inne i magasinet er det flere andre bilder av den lille familien, alle tatt med mobiltelefonen.

I intervjuet snakker Kylie åpent om hvilke planer hun har for datterens fremtid. Hun forteller blant annet at hun kommer til å la Stormi bruke sminke når hun selv vil det.

- Spørsmålet er bare når. Da jeg var liten, brukte jeg mammas øyenskygge i hemmelighet. Det har sørget for mye frihet og kreativ fremgang. I sjetteklasse gikk jeg ofte med lilla øyenskygge, sier Kylie i intervjuet.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ellevill livsstil

Det blir tvilsomt mangel på sminke Stormi kan boltre seg i, gitt at moren hennes er en av de rikeste kosmetikkmogulene i verden. Pengene velger Jenner å bruke på litt av hvert, noe som nylig vekket oppsikt. Søstrene hennes skal nå være bekymret over pengebruken hennes.

Page Six hevdet nemlig at ettbarnsmoren har brukt mer enn 100 millioner dollar på et digert privatfly og en rekke enorme eiendommer like før coronapandemien brøt ut.

- Hun brukte mellom 50 og 70 millioner dollar på et Global Express jetfly som hun fikk til å passe inn i temaet til datteren Stormis bursdag i februar, sa en kilde til Page Six.

Den elleville toårsdagen hadde temaet «Stormi's World», som henspilte på Travis Scotts (27) «Astroworld»-album. På albumets cover ser man en stor, gyllen figur, formet som Scotts hode. Kylie bestemte seg altså for å pynte til bursdagen ved å bruke figurer av datterens hode på samme måte, og dekorere blant annet bursdagskake, inngangspartier, puter og klestrykk med lille Stormis fjes.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

I tillegg var bursdagsfesten bygd opp som en fornøyelsespark med berg-og-dal-bane, hoppeslott og egne områder med blant annet Disneys Frozen World. Med andre ord et eventyrsted å være for barn, og langt fra billig for lommeboka.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

Videre skrev Page Six at Kylie også kjøpte en eiendom i Holmby Hills i California til 36,5 millioner dollar i april, og en ledig tomt ved siden av sitt nåværende hjem i Hidden Hills til 15 millioner dollar. Her skal hun ha leid inn kjendisarkitekten Richard Landry for å få bygget et nytt hus.

22-åringens økonomi skal være et hett samtaleemne blant søstrene hennes Kourtney (41), Kim (39), Khloé (35) og Kendall (24).

- Kylies søstre er bekymret over pengebruken hennes. Ja, hun har mye penger, men det virker ikke som om hun forstår hvor lett det er å bruke alt, hevdet en sa til Page Six, og la til:

- Hun har sannsynligvis brukt over 130 millioner det siste året.

I tillegg skal hun ha kjøpt en tomt på eksklusive Madison Club i Palm Springs til 3,25 millioner dollar, som er nabotomten til hvor moren Kris Jenner (64) har et hjem. Her har hun også leid inn en annen arkitekt for å få bygget et helt nytt hus.

LES OGSÅ: Slik svarer de påkjærestespørsmålet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer