Kylie Jenner og Stormi:

Går i kusinens fotspor

North (7) skapte overskrifter med mamma Kim Kardashian i 2017. Nå følger Kylie Jenner og datteren etter.

FORSIDEPIKER: Stormi og Kylie blir nå forsidepiker på forsiden av Vogue. Foto: NTB scanpix
FORSIDEPIKER: Stormi og Kylie blir nå forsidepiker på forsiden av Vogue. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er vanskelig å så tvil om at Kardashian/Jenner-familien er en av verdens mest berømte. Realityserien om familien deres har blitt sett av millioner, og har fortsatt gode seertall verden over. At familien dessuten har erfaring som modeller, gründere og designere har hjulpet betraktelig.

Derfor kommer det tvilsomt overraskende på at de tidvis pryder forsidene til noen av verdens største magasiner. Kim Kardashian (39) og ektemannen Kanye West (43) har blant annet vært på forsiden til amerikanske Vogue, mens Kylie Jenner (22) har vært på forsiden av Forbes - som den yngste «self made» dollarmilliardæren noensinne.

Berømmelsen har også smittet over på barna deres. I 2017 prydet North West (7), sammen med mamma Kim, forsiden av amerikanske Interview Magazine. Flere reagerte på dette, og mente det var uhørt at man skulle eksponere et barn på denne måten.

Forsidepiker

Det virker derimot ikke som at Kims lillesøster Kylie Jenner hørte kritikken den gang, for nå har hun gjort det samme som storesøsteren. Hun avslører nemlig nå at hun og datteren, to år gamle Stormi Webster, er på forsiden av Vogue Czechoslovakia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer