Hertuginne Meghan:

Går i Harrys fotspor

Hertuginne Meghan vil gi ut en avslørende bok i følge kilder.

NYE AVSLØRINGER? Skal vi tro kildene vil også Meghan gi ut en avslørende bok. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB.
NYE AVSLØRINGER? Skal vi tro kildene vil også Meghan gi ut en avslørende bok. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB. Vis mer
Publisert

Det er en kjent sak at prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) ikke føler seg godt behandlet av den britiske kongefamilien, og at forholdet deres til den rojale slekten er turbulent.

Neste uke slippes Harrys memoarer «Spare» - som etter alt å dømme vil treffe bokhyllene som en bombe, og være svært avslørende.

URETTFERDIG: Siste del av dokumentaren om Meghan og Harry, er rett rundt hjørnet, og dette tror Se og Hørs kongehusekspert at de siste tre episodene vil handle om. Video: Rød Løper Vis mer

Men skal vi tro kildene til DailyMail, er det ikke bare Harry som gir ut bok. Hertuginnen skal også ha et ønske om å dele sine opplevelser i skriftlig form.

I boken skal hun visstnok ønske å være helt ærlig om sin tid i det kongelige rampelyset, og «snu hver stein».

TRAILER: Den mye omtalte «Harry & Meghan»-dokumentaren har premiere på Netflix 8. desember. Vis mer

I 2021 skal paret angivelig ha signert en avtale om å gi ut fire bøker, og Harry skal ha mottatt et forskudd på 20 millioner dollar for «Spare».

Meghan har allerede gitt ut barneboken «The Bench», og det ryktes at paret jobber med en velværebok.

Nå antas det at den mystiske fjerde boken vil være Meghans selvbiografi.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gata i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

- Jeg ville synes det var overraskende om Meghan ikke ville gi ut sin egen historie, for å være ærlig. «Spare» er helt klart prins Harrys sjanse til å fortelle det, men hennes historie er like overbevisende. Jeg mener, hvor mange skuespillere ender opp med å gifte seg med en prins?, forteller en kilde til DailyMail.

En annen kilde fraråder hertuginnen fra å gi ut bok nå.

- Vi har Oprah Winfrey-intervjuet, Netflix-serien, og nå Harrys bok. Du må spørre om verden virkelig trenger å høre Meghans historie akkurat nå? Jeg ville advart henne mot å gi ut en bok for raskt, fordi det er en veldig reell fare for at folk vil bli lei.

HARRY OG MEGHAN: Slik vil dokumentaren påvirke kong Charles og det britiske folk. Video: Netflix Vis mer

- Det kommer et punkt hvor folk kan føle at de har hørt de samme historiene for mange ganger, uttalte kilden til den britiske avisen.

LES OGSÅ: Vanskelig forhold fra begynnelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer