ENDELIG MOR?: Janet Jackson har hatt en sjeldent lang musikk-karriere på toppen, men nå er det andre ting som frister. Foto: AP/Scanpix
ENDELIG MOR?: Janet Jackson har hatt en sjeldent lang musikk-karriere på toppen, men nå er det andre ting som frister. Foto: AP/ScanpixVis mer

Går i babyplaner

Janet Jackson vil bli mor etter turnéen.

SEHER.NO: - Vi vil snart ha barn. Rett etter turnéen, forteller Jermaine Dupri (35) til People.

Den meget suksessfulle musikkprodusenten Dupri og Janet Jackson (42) har vært kjærester siden 2002. Mens både familie, venner og fans har mast om ekteskap og barn har paret tatt det med ro.

Men nå har pipa fått en annen lyd. Dupri er ikke minst overbevist om at superstjernen også blir en super mor.

- Janet vil bli en fantastisk mor. Hun har hatt så mange brødre og søsken rundt seg hele livet, så hun vet hvordan det er. Og moren hennes er en flott mor, hevder Dupri.

Han har datteren Shaniah fra et tidligere forhold. Men forteller at det ikke spiller noen rolle om det blir en gutt eller ei jente denne gangen.

Og Dupri hadde mer positivt om Janet på hjertet da People traff ham på Hollywoods STK-restaurant, på en fest som var til ære for artisten Nelly.

- Det beste i livet er bare å ha en venn (som henne). Når jeg har problemer i livet deler jeg dem med henne. Når hun har et problem, kommer hun til meg.

LES OGSÅ: Hollywoods dødelige dietter