<strong>EKS 2:</strong> Denne uken ble det kjent at skuespillerinne Minka Kelly og Yankee-stjernen Derek Jeter har gått hvert til sitt.  Foto: All Over Press
EKS 2: Denne uken ble det kjent at skuespillerinne Minka Kelly og Yankee-stjernen Derek Jeter har gått hvert til sitt. Foto: All Over Press Vis mer

Går hvert til sitt etter 3 år

Brudd for skuespillerinne Minka Kelly og baseballspiller Derek Jeter.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter tre år som kjærester har Friday Night Lights-stjernen Minka Kelly (31) og Yankees-spiller Derek Jeter (37) bestemt seg for å gå hvert til sitt i følge nettstedet Just Jared.

Tidligere i år uttalte skjønnheten at hun ikke er klar for noe giftemål, og det var kanskje dét som gjorde utslag for bruddet.

- Jeg lover, jeg kommer ikke til å gifte meg i løpet av den neste måneden, sa hun i et intervju til GQ.

Jeter, som er en suksessfull baseballspiller i New York Yankees, har tidligere datet både Mariah Carey (41), Jessica Biel (29) og Vanessa Minillo (31). Kelly har heller ikke ligget på latsiden, og har vært kjæreste med både John Mayer (34), Donald Faison (37) og Chris Evans (30).

- Det var et vennskapelig brudd. De bryr seg virkelig om hverandre, og kommer til å fortsette å være venner, har en venn av paret sagt til nettstedet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Bekrefter bruddet med samboeren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer