STOLT MOR: Jennifer er overlykkelig over å endelig blir mor. Her med i måned gamle, Max og Emme.  Foto: Faksimile fra People/SCANPIX
STOLT MOR: Jennifer er overlykkelig over å endelig blir mor. Her med i måned gamle, Max og Emme. Foto: Faksimile fra People/SCANPIX Vis mer

Går helt opp i morsrollen

Jennifer nyter rollen som tvillingmamma - og lar kilo være kilo.

SEHER.NO: 22. februar fødte Jennifer Lopez tvillingene, Max og Emme - nå viser hun dem endelig stolt frem i det amerikanske magasinet People, hvor hun også snakker ut om blant annet vektøkningen.  

"Som de fleste mødre, har Jennifer spedd på sine allerede runde former, men dette bekymrer henne ikke det minste," skriver People Magazines redaktør Peter Castro.

Og:

"Hun har mistet vekt, men det gjenstår endel. Det har hun ikke tenkt å bekymre seg for. Nå er det tvillingene som gjelder."

For Jennifer (38) vil nyte sin nye rolle som tvillingmor, og kan leve godt med å "se ut som en hval" en liten stund til.

Redaktøren snakket med superstjernen i forbindelse med den eksklusive reportasjen, og han kan rapportere om en stolt mor.

"Du kan vinne en Oscar eller en Golden Globe, som ambisiøs artist jobber du for det, men det betyr ingenting når du har fått barn, sier hun."

Eller, som hun J-Lo selv har formulert det: "Som kvinne er dette det største som kunne hent meg."

LES OGSÅ: Nicoles baby mer pop en X-tinas