Shia LaBeouf:

Går hardt ut mot ryktene

«Du og jeg vet begge grunnene til at jeg forlot innspillingen».

UENIGE: Shia LaBeouf og Olivia Wilde har ulike meninger om hvorfor førstnevnte ikke lenger er med i Wilde sin film «Don’t Worry Darling». Wilde har tidligere hevdet at hun sparket LaBeouf fra filmen. Video: Instagram/@problematicfame Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste måned kan det norske folk strømme mot kinosalen for å få med seg den mye omtalte filmen «Don’t Worry Darling», regissert av Olivia Wilde (38).

På skjermen spiller Wildes kjæreste, Harry Styles (28) mot Florence Pugh (26). Selv om fans av Styles trolig er glad for å snart kunne se sitt idol på kino, var det opprinnelig «Transformers»-stjernen Shia LaBeouf (36) som skulle spille hovedrollen Jack.

Wilde og LaBeouf har imidlertid ulik oppfatning av hvorfor sistnevnte ikke lenger er hovedrolleinnehaveren. Det melder Variety .

«Skjedde aldri»

Tidligere denne måneden åpnet regissør Wilde seg om det som skulle ha vært grunnen til at LaBeouf ikke lenger er en del av produksjonen i et portrettintervju i Variety.

Hun understrekte den gang at hun beundrer skuespillerens arbeid, men at hans prosess ikke samsvarte med «etosen hun krever under en produksjon».

- Han har en prosess som på noen måter ser ut til å kreve kampkraft, og jeg tror ikke personlig at det bidrar til de beste prestasjonene. Jeg tror at å skape et trygt, tillitsfullt miljø er den beste måten å få folk til å gjøre sitt beste arbeid, forklarte regissøren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer