Shia LaBeouf:

Går hardt ut mot ryktene

«Du og jeg vet begge grunnene til at jeg forlot innspillingen».

UENIGE: Shia LaBeouf og Olivia Wilde har ulike meninger om hvorfor førstnevnte ikke lenger er med i Wilde sin film «Don’t Worry Darling». Wilde har tidligere hevdet at hun sparket LaBeouf fra filmen. Video: Instagram/@problematicfame Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste måned kan det norske folk strømme mot kinosalen for å få med seg den mye omtalte filmen «Don’t Worry Darling», regissert av Olivia Wilde (38).

På skjermen spiller Wildes kjæreste, Harry Styles (28) mot Florence Pugh (26). Selv om fans av Styles trolig er glad for å snart kunne se sitt idol på kino, var det opprinnelig «Transformers»-stjernen Shia LaBeouf (36) som skulle spille hovedrollen Jack.

Wilde og LaBeouf har imidlertid ulik oppfatning av hvorfor sistnevnte ikke lenger er hovedrolleinnehaveren. Det melder Variety .

KRITISERT: I 2020 slapp Netflix den erotiske dramafilmen «365 Days», som fikk mye oppmerksomhet for de ville sexscenene. Nå kommer tredje filmen i serien. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

«Skjedde aldri»

Tidligere denne måneden åpnet regissør Wilde seg om det som skulle ha vært grunnen til at LaBeouf ikke lenger er en del av produksjonen i et portrettintervju i Variety.

Hun understrekte den gang at hun beundrer skuespillerens arbeid, men at hans prosess ikke samsvarte med «etosen hun krever under en produksjon».

- Han har en prosess som på noen måter ser ut til å kreve kampkraft, og jeg tror ikke personlig at det bidrar til de beste prestasjonene. Jeg tror at å skape et trygt, tillitsfullt miljø er den beste måten å få folk til å gjøre sitt beste arbeid, forklarte regissøren.

- Til syvende og sist var mitt ansvar overfor produksjonen og rollebesetningen å beskytte dem. Det var jobben min.

ROYALTEEN: Filmen, som går ut til 190 land, er basert på boken «Arvingen». Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch Vis mer

LaBoeuf ønsket ikke å kommentere saken i forkant av publisering, men etter å ha lest intervjuet med Wilde sendte han en e-post til nettstedet.

I e-posten, som Variety publiserte i en ny sak, nekter skuespilleren for at han ble sparket fra produksjonen, men forklarer imidlertid at han selv valgte å trekke seg i august 2020.

LaBeouf viste også til to e-poster han sendte til Wilde etter hennes uttalelser overfor nettstedet. I en av dem skal han blant annet ha skrevet:

«Jeg ble litt forvirret over narrativet om at jeg ble sparket. Du og jeg vet begge grunnene til at jeg forlot (innspillingen, red.anm.). Jeg sluttet i filmen din fordi skuespillerne dine ikke fikk nok tid til å øve».

«At jeg fikk sparken skjedde aldri, Olivia», understreket 36-åringen.

I den svenske Netflix-serien «Kjærlighet og anarki» får vi blant annet se skuespiller Ida Engvoll i en svært spesiell sexscene. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Viser til tekstmeldinger

Samtidig som det ble kjent at LaBeouf ikke lenger ville spille i «Don’t Worry Darling», forklarte flere kilder til Variety at han hadde blitt sparket fra filmen. Andre kilder med tilknytning til produksjonen har imidlertid beskrevet det som en felles avgjørelse, og at LaBeouf og Wilde ikke passet til å jobbe sammen.

Skuespilleren la blant annet ved tekstmeldinger mellom ham selv og Wilde fra august 2020 i e-posten sendt til Variety.

Ifølge tekstmeldingene skal LaBeouf og Wilde faktisk ha møttes ansikt til ansikt for å diskutere skuespillerens ønske om å trekke seg.

SER RØDT: Programleder Wendy Williams' harselering med den Oscar-nominerte skuespilleren fikk flere til å se rødt. Klipp: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

LaBeouf hevder at han offisielt trakk seg fra filmen dagen etter samtalen med Wilde.

I e-posten vedla LaBeouf også en video som Wilde skal ha sendt ham to dager etter at han angivelig trakk seg fra filmen. I snutten ser vi Wilde kjøre bil mens hun forklarer at hun ikke er klar for å gi opp ennå. Hun nevner også en anspent stemning mellom LaBeouf og filmens andre hovedrolleinnehaver, Florence Pugh.

LES OGSÅ: Bruce Willis: Syk - gir seg som skuespiller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer