Auroa Aksnes:

Går hardt ut mot falske rykter

- Dette er bare respektløst, sier Runaway-sangeren.

- SKUFFET: Aurora Aksnes har gått ut på Facebook for å slå tilbake mot usanne rykter som ble delt på en av hennes fansider.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
- SKUFFET: Aurora Aksnes har gått ut på Facebook for å slå tilbake mot usanne rykter som ble delt på en av hennes fansider. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

I et innlegg på sin offentlige Facebook-profil tar Aurora Aksnes (21) et oppgjør med fansiden «Memes de Aurora». Bakgrunnen at det ble fremmet påstander om bergenseren på Facebook-siden som hun mener er direkte feil.

I det originale innlegget, som Aurora har delt en skjermdump av, sto det blant annet at 21-åringen «hater sangeren Ariana Grande».

Det ble også påstått at Aurora, etter å ha hørt låten «Side To Side», måtte «vaske ørene sine i to måneder for å glemme de irriterende lydene».

- Svært skuffet

Etter å ha fått flere tilbakemeldinger på fansidens innlegg, har Aurora tatt bladet fra munnen for å understreke at dette bare er falske rykter.

- Memes de Aurora, jeg er svært skuffet over at dere forsøker å spre rykter. Dette er bare respektløst. (...) Selv om det er et forsøk på å være morsom, så er internett en plass hvor ikke alle forstår nettopp dette. Nå opplever jeg å få negative kommentarer fra folk, fordi dere forteller dette på vegne av meg, skriver Aksnes.

Videre understreker 21-åringen at det finnes nok av mennesker som forsøker å «holde kvinner nede», og oppfordrer fansiden til å ikke være en del av dette, men heller støtte opp under hverandre.

- Vanligvis ville jeg ikke brydd meg om slike ting, men man kan ikke være en «warrior» og samtidig spre hat. Det går imot alt vi står for.

- Gikk for langt

Kort tid etter at artisten offentliggjorde sin beskjed, svarte vedkommende bak «Memes de Aurora» i kommentarfeltet.

MUSIKKVIDEO: Aurora Aksnes musikkvideo til sangen Runaway. Vis mer

- Kjære Aurora, vi beklager på det dypeste for eventuelle ulemper denne falske nyheten har forårsaket. På denne siden prøver vi å underholde publikum, men denne gangen gikk vi for langt. Vi vet at du aldri ville sagt noe stygt om en annen artist, ettersom du har lært oss å elske alle, selv om man er annerledes. Vi håper du kan tilgi oss, tusen takk.

Aksnes har i respons til innlegget informert om at hun tilgir dem for hendelsen, og at hun ønsker at Facebook-siden skal fortsette å spre glede.

- Vær så snill å fortsette, bare ikke gjør noe som fører til at fansen til andre artister blir sinte på meg! Haha.

Overfor Seoghør.no opplyser Kim Paulsen i plateselskapet til Aksnes, Petroleum at artisten ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

LES OGSÅ: Brudd for P3-Silje