- SKUFFET: Aurora Aksnes har gått ut på Facebook for å slå tilbake mot usanne rykter som ble delt på en av hennes fansider.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
- SKUFFET: Aurora Aksnes har gått ut på Facebook for å slå tilbake mot usanne rykter som ble delt på en av hennes fansider. Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

Auroa Aksnes:

Går hardt ut mot falske rykter

- Dette er bare respektløst, sier Runaway-sangeren.

I et innlegg på sin offentlige Facebook-profil tar Aurora Aksnes (21) et oppgjør med fansiden «Memes de Aurora». Bakgrunnen at det ble fremmet påstander om bergenseren på Facebook-siden som hun mener er direkte feil.

I det originale innlegget, som Aurora har delt en skjermdump av, sto det blant annet at 21-åringen «hater sangeren Ariana Grande».

Det ble også påstått at Aurora, etter å ha hørt låten «Side To Side», måtte «vaske ørene sine i to måneder for å glemme de irriterende lydene».

- Svært skuffet

Etter å ha fått flere tilbakemeldinger på fansidens innlegg, har Aurora tatt bladet fra munnen for å understreke at dette bare er falske rykter.

- Memes de Aurora, jeg er svært skuffet over at dere forsøker å spre rykter. Dette er bare respektløst. (...) Selv om det er et forsøk på å være morsom, så er internett en plass hvor ikke alle forstår nettopp dette. Nå opplever jeg å få negative kommentarer fra folk, fordi dere forteller dette på vegne av meg, skriver Aksnes.

Videre understreker 21-åringen at det finnes nok av mennesker som forsøker å «holde kvinner nede», og oppfordrer fansiden til å ikke være en del av dette, men heller støtte opp under hverandre.

- Vanligvis ville jeg ikke brydd meg om slike ting, men man kan ikke være en «warrior» og samtidig spre hat. Det går imot alt vi står for.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Gikk for langt

Kort tid etter at artisten offentliggjorde sin beskjed, svarte vedkommende bak «Memes de Aurora» i kommentarfeltet.

MUSIKKVIDEO: Aurora Aksnes musikkvideo til sangen Runaway. Vis mer

- Kjære Aurora, vi beklager på det dypeste for eventuelle ulemper denne falske nyheten har forårsaket. På denne siden prøver vi å underholde publikum, men denne gangen gikk vi for langt. Vi vet at du aldri ville sagt noe stygt om en annen artist, ettersom du har lært oss å elske alle, selv om man er annerledes. Vi håper du kan tilgi oss, tusen takk.

Aksnes har i respons til innlegget informert om at hun tilgir dem for hendelsen, og at hun ønsker at Facebook-siden skal fortsette å spre glede.

- Vær så snill å fortsette, bare ikke gjør noe som fører til at fansen til andre artister blir sinte på meg! Haha.

Overfor Seoghør.no opplyser Kim Paulsen i plateselskapet til Aksnes, Petroleum at artisten ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

LES OGSÅ: Brudd for P3-Silje