STOLT STOREBROR: Didrik Solli-Tangen (t.v.) lot seg imponere av Emils operatoner sammen med black metal-bandet Gromth.  Her er de sammen på nachspielet i Steinkjer etter at Emil vant delfinalen.  Foto: Espen Solli
STOLT STOREBROR: Didrik Solli-Tangen (t.v.) lot seg imponere av Emils operatoner sammen med black metal-bandet Gromth. Her er de sammen på nachspielet i Steinkjer etter at Emil vant delfinalen. Foto: Espen SolliVis mer

Går glipp av lillebrors MGP-suksess

For andre gang får ikke Didrik Solli-Tangen se Emil opptre under Grand Prix.

SEOGHØR.NO: Artist Didrik Solli-Tangen (25) vant den norske finalen i Melodi Grand Prix i 2010. Nå er det operasangerens lillebror, Emil (22), som skal stå på samme scene i Oslo Spektrum.

Emil synger opera sammen med metalbandet Gromth. De vant delfinalen i Steinkjer med låta  «Alone».

– Det er helt fantastisk. Musikkstilen vår er «elsk/hat», så det var litt vinn eller forsvinn. Vi er så stolte, fortalte han til Se og Hør etter seieren.

Didrik var ikke til stede i salen for å juble, da han spilte egen konserti Hommelvik, rundt ti mil sør for Steinkjer.

– Jeg fulgte livestreamingen på mobilen, og dro direkte til Steinkjer for å feire Emil etterpå. Jeg er utrolig stolt av ham. Emil er helt rå, sa storebror på nachspielet.

På lørdag skal Emil konkurrere mot ni andre delfinalister om å bli Norges bidrag til den internasjonale finalen i Malmö. Men storebror er heller ikke tilskuer denne gang.

- Jeg er veldig spent på Emils vegne. Selv er jeg veldig opptatt med konserter, men han er med meg i tankene.

- Jeg får dessverre ikke vært til stede under finalen, da jeg har konsert i Göteborg, men jeg håper at jeg rekker å komme på festen etterpå, forteller Didrik til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Fornøyd med terningkast 1