Går glipp av datterens første 17. mai-tog

- Jeg feller nok en liten tåre, sier Vegard Olsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 17. maisendingen på NRK blir fulgt av store deler av den norske befolkningen. Da Vegard Olsen (38) fikk tilbud om å være en del av programmet kunne han ikke si nei, selv om han går glipp av datteren Carmen Sofies (6) første barnetog.

- Jeg måtte tenke meg om i en uke, men man sier ikke nei når man får tilbud om å jobbe på 17. mai på NRK. Den dagen har alltid vært en veldig viktig sending for NRK. Det kan man ikke forklare for en liten jente på seks år, sier han til Seoghør.no.

Vegard skal være reporter på Skaugum og datteren ga ham lov til å dra da hun hørte at hvem pappa skulle møte.

- Det er kjipt at jeg skal jobbe da, men jeg skal møte dronningen og kongen så da var det greit.

Sammen med Karen-Marie Ellefsen og Line Andersen har han fått det ærefulle oppdraget, men etter sending skal han forte seg hjem til Carmen, sønnen Emilian Casander (3) og konen Lene Merethe.

- Jeg skal sette meg i elbilen og kjøre hjem til Kongsberg. Kanskje rekker jeg et sekkeløp på skolen. Da skal jeg bare være pappa.

Familien filmer seksåringen i barnetoget så Vegard kan se opptakene etterpå.

- Jeg er så uheldig at jeg må se det på video og da blir det nok en liten tåre. Så kan vi se pappa i reprise på NRK etterpå. Det er stor dag når barna går i tog og synger, så det blir spesielt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slutter på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer