Sylvester Stallone om Bruce Willis:

- Går gjennom en veldig vanskelig tid

Hollywood-stjernen avslørte sykdom i mars.

STJERNEKOMPISER: Sylvester Stallone og Bruce Willis har vært nære venner i en årrekke. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
STJERNEKOMPISER: Sylvester Stallone og Bruce Willis har vært nære venner i en årrekke. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

I vår kom sjokknyheten om at skuespiller Bruce Willis (67) hadde blitt syk og måtte gi seg som skuespiller, etter nærmere 40 år i bransjen.

Dette avslørte Willis' datter, Rumer Willis (33), på sosiale medier.

I et Instagram-innlegg fortalte hun at faren hadde fått diagnosen afasi. Ifølge Asafiforbundet i Norge, gir diagnosen språkforstyrrelser som følge av sykdom eller skade i hjernen.

«Som et resultat av dette og etter nøye vurdering velger Bruce å kutte karrieren som har betydd så mye for ham. Dette er en veldig utfordrende tid for familien vår og vi er utrolig takknemlige for all deres kjærlighet, medfølelse og støtte. Vi går gjennom dette sammen som en sterk familieenhet, og ønsket å dele dette med fansen fordi vi vet hvor mye han betyr for dere og dere betyr for ham», skrev hun blant annet.

«Er så trist»

Willis regnes som en av Hollywoods største actionstjerner og er kjent fra storfilmer som «Die Hard», «Pulp Fiction» og «Armageddon» - for å nevne noen.

Nå sier hans nære venn og skuespillerkollega, Sylvester Stallone (75), at 67-åringen nærmest har «forsvunnet» etter at han mottok diagnosen.

- Bruce går gjennom en veldig, veldig vanskelig tid. Så han har på en måte ikke vært i stand til å snakke med noen. Det knuser meg. Det er så trist, forteller han til The Hollywood Reporter.

VOKST OPP: Sylvester Stallones 21 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

Da Willis sykdom ble kjent i mars tok Stallone til sosiale medier for å uttrykke sin medfølelse for kompisen.

«Vi går langt, langt tilbake i tid. Ber for det beste for deg og din fantastiske familie», skrev han på Instagram den gang med en rekke bilder av dem sammen.

Den legendariske duoen møttes allerede i 1991 da de begge ble involverte i den berømte restauranten «Planet Hollywood». Senere spilte de også sammen i actionfilmen «The Expendables».

LES OGSÅ: - Jeg ville bedt om nyren min tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer