Harry Styles og Camille Rowe:

Går fra sin sjette undertøysmodell

Harry Styles og undertøysmodellen går fra hverandre etter et åt.

SINGEL: Etter et år sammen med undertøysmodellen Camille Rowe, skal Harry Styles nå være singel igjen. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Etter et år sammen med undertøysmodellen Camille Rowe, skal Harry Styles nå være singel igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar ble det kjent at One Direction-stjernen Harry Styles (24) hadde funnet lykken med undertøysmodellen Camille Rowe (28), etter å ha holdt på i flere måneder.

Men et knapt år etter at paret begynte å date, skal det nå være slutt mellom de to turtelduene, ifølge The Sun.

Hektisk hverdag

Tabloidavisen kunne avsløre for et år siden at artisten og den 28 år gamle modellen fant hverandre, men med to svært hektiske timeplaner fikk de ikke lenger forholdet til å fungere.

Allerede i desember i fjor introduserte Harry sin nye flamme for familien og dette skal ha vært det lengste forholdet han har hatt siden han ble kjent under «X factor» i 2010.

Til tross for at det unge paret nå går hver til sitt, uttalte en kilde nær Harry tidligere i år, at Camille var den rette for ham.

- Camille har kommet på det rette tidspunktet i livet til Harry. Hun er avslappet, kul og veldig støttende overfor karrieren hans, sa kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD: Etter et år skal det være slutt mellom Harry og modellen Camille Rowe. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter et år skal det være slutt mellom Harry og modellen Camille Rowe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Modellkjærester

Harry har, til tross for sin unge alder, hatt mange kjærester, og det er ikke til å legge skjul på at det er modellene han virkelig har sansen for.

Han var en av de fire artistene som opptrådte under Victoria's Secret fashion show i november, og på catwalken gikk tre av hans gamle flammer, Georgia Fowler (26), Nadine Leopold (24) og Sara Sampaio (27).

Harry Styles ble lenge sett på som hjerteknuseren i det oppløste boybandet One Direction. I 2014 skrev imidlertid den britiske tabloidavisen Daily Star at Harry Styles ønsket å leve i sølibat.

Livsstilsendringen skal ha kommet etter at han fikk øynene opp for den jødiske trosretningen Kabbala.

- Han har følt at det har hindret ham fra å ha et ordentlig, meningsfylt forhold, men Kabbala gir ham disiplinen til å leve i sølibat, uttalte en kilde seg til avisen.

Flere av de store stjernene som Madonna, Demi Moore, Britney Spears og Paris Hilton har praktisert religionen tidligere.

VILLE DRA: Da flere jenter ville forlate konserten tidlig for å rekke køen på McDonalds tok ungpikeidolet Harry Styles grep. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

Realitystjerne

Likevel har hjerteknuseren datet en rekke modeller de siste årene.

Blant andre Kendall Jenner (22). Kjærlighetsspekulasjonene begynte å svirre rundt superparet allerede i 2013, men etter flere år dabbet forholdet helt av tidlig i 2016.

Harry Styles ble også koblet opp mot modellen Cara Delevingne i september 2013. Ifølge nettstedet E! News var det Delevingne som ikke var klar for noe fast forhold, mens Styles var på knærne etter modellen.

AV OG PÅ: Kendall og Harry skal ha hatt et av-og-på-forhold i omlag tre år. Foto: NTB Scanpix
AV OG PÅ: Kendall og Harry skal ha hatt et av-og-på-forhold i omlag tre år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bifil

Den seneste tiden har nye spekulasjoner satt fart. Tidligere i år trodde nemlig flere at 24-åringen kom ut av skapet.

Basert på teksten i låten «Medicine» trodde mange at den populære artisten, som topper både kjekkas- og best kledd-kåringer verden over, prøvde å signalisere at han er bifil.

Det var etter en konsert i Paris at spekulasjonene begynte å oppstå. En fan som var til stede, filmet opptredenen av «Medicine» og la det ut på Twitter.

«Guttene og jentene er her, jeg er roter rundt med dem / Det har jeg ingen problemer med / Jeg kommer ned / Jeg har funnet ut at jeg liker det / Og når jeg sover, skal jeg drømme om hvordan du smakte», skal han synge i låten.

Det er fem år siden siste gang Styles bestemte seg for å avkrefte rykter om at han er noe annet enn heterofil. Det var i et intervju med britiske GQ at han fikk spørsmålet.

- Biseksuell? Meg? Nei, jeg tror ikke det. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er det, sa han og la til at han ikke ønsket å være en person som klaget over slike rykter.

RØRENDE: Under en konsert i San Jose forrige uke oppdaget Harry Styles en plakat blant publikum. Da stoppet han opp, og gjorde en rørende gest som hjalp ei jente å «komme ut» for foreldrene sine. Video: CNN Vis mer

- Jeg liker det ikke når kjendiser skriver på Twitter at ting ikke er sant. Jeg har en tendens til å ikke gjøre det. De eneste gangene det er skikkelig irriterende er om du havner i et forhold, og du kommer til det punktet der du virkelig liker noen. Så blir ting skrevet i avisene som påvirker hvordan den personen ser på deg, sa han den gang.

Om han plutselig i en alder av 24 har funnet ut at han faktisk har en annen legning, er derfor usikkert.

Til The Sun fortalte han i fjor at han aldri har hatt noe behov for å snakke om legningen sin.

LES OGSÅ: - Sliter med ekstrem kvalme og høy feber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer