Ben Affleck:

- Går fra Playboy-modell (22)

Ben Affleck og Shauna Sexton skal ha gått hver til sitt.

BRUDD: Ben Affleck og Shauna Sexton er ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ben Affleck og Shauna Sexton er ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden ble det kjent at Ben Affleck (46) hadde planer om å fri til Playboy-modellen Shauna Sexton (22).

Nå ser det derimot ut til at planene om en fremtid sammen ikke blir noe av. En kilde nær Ben har nemlig bekreftet overfor US Weekly at forholdet er over.

Årsaken til bruddet er ifølge nettstedet ET at Bens prioritering fremover er å holde seg edru og tilbringe tid med familien sin.

Skuespilleren har den siste tiden vært på et rehabiliteringssenter i Malibu, der han har fått behandling for å håndtere alkoholproblemene sine.

Paret var nylig på en tur til Montana sammen, men det ble det siste de gjorde som kjærester. Overfor People sier en venn at han virkelig har et behov for å jobbe med seg selv.

- Han kommer til å date i fremtiden, men akkurat nå er hans edruelighet, familie og neste prosjekter i fokus, sier vennen.

Kjørt til rehab av ekskona

«Batman»-stjernen ble lagt inn på rehab 22. august, og en kilde People snakket med kunne fortelle at han verken hadde spist eller dusjet på flere dager.

- Han hadde det ikke bra. Det skulle ikke mye overbevisning til. Han ønsket å dra og samarbeidet godt, fortalte kilden til ukebladet.

Det var ekskona Jennifer Garner (46) som kjørte Ben til behandlingssenteret. 46-åringen så tydelig opprørt ut da hun ble avbildet på vei ut av Afflecks hjem i slutten av august, der hun kort tid etter, sammen med Ben og en ukjent kvinne, ble observert i en bil.

Trioen stoppet raskt innom en fastfood-restaurant før de kjørte videre til behandlingssenteret.

- En livslang kamp

Etter å ha gjennomført 40 dager på senteret, returnerte «Gone Girl»-stjernen forrige uke til hverdagen. I et innlegg på Instagram fortalte han åpenhjertig om problemene han lever med daglig.

- Støtten jeg har fått fra familie, kolleger og fans betyr mer for meg enn jeg klarer å beskrive, skrev han og fortsatte:

- Å kjempe mot avhengigheten er en livslang og vanskelig kamp, og man blir derfor aldri helt ferdig med et rehab-opphold. Det er en fulltidsforpliktelse, og jeg kjemper for meg selv og for familien min.

PÅ BESØK: Shauna ble for et noen uker siden avbildet på vei inn til rehabiliteringssenteret der Ben var innlagt. Foto: Splash News.
PÅ BESØK: Shauna ble for et noen uker siden avbildet på vei inn til rehabiliteringssenteret der Ben var innlagt. Foto: Splash News. Vis mer

Shauna var og besøkte Ben på rehabiliteringssenteret flere ganger mens han var innlagt, og da 46-åringen var ferdig med behandlingen dro de på tur sammen til Montana, noe Shauna dokumenterte på Instagram.

Nå har de altså angivelig gått hver til sitt.

Fikk skylden

22-åringen, som tidligere har uttalt at hun «elsker å drikke og feste», så seg i etterkant av Bens rehab-innleggelse nødt til å forsvare seg selv.

Hun fikk nemlig skylden for at han ble lagt inn i utgangspunktet.

- Betyr mine feil at jeg ikke ville respektert noen som har jobbet hardt for å være edru, ved å drikke med eller foran dem? Absolutt ikke. Jeg har ubegrenset respekt for dem som tar ansvar og faktisk jobber med seg selv, sa hun, ifølge People.

- Når det er sagt, Ben er en voksen mann. Han tar sine egne avgjørelser. Å legge skylden på en 22-åring for noens tredje innleggelse på rehab, er bare latterlig. Han er menneskelig, og jeg er menneskelig, fortsatte hun.

LES OGSÅ: - Ble umiddelbart betatt av henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer