Ben Affleck:

- Går fra Playboy-modell (22)

Ben Affleck og Shauna Sexton skal ha gått hver til sitt.

BRUDD: Ben Affleck og Shauna Sexton er ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ben Affleck og Shauna Sexton er ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden ble det kjent at Ben Affleck (46) hadde planer om å fri til Playboy-modellen Shauna Sexton (22).

Nå ser det derimot ut til at planene om en fremtid sammen ikke blir noe av. En kilde nær Ben har nemlig bekreftet overfor US Weekly at forholdet er over.

Årsaken til bruddet er ifølge nettstedet ET at Bens prioritering fremover er å holde seg edru og tilbringe tid med familien sin.

Skuespilleren har den siste tiden vært på et rehabiliteringssenter i Malibu, der han har fått behandling for å håndtere alkoholproblemene sine.

Paret var nylig på en tur til Montana sammen, men det ble det siste de gjorde som kjærester. Overfor People sier en venn at han virkelig har et behov for å jobbe med seg selv.

- Han kommer til å date i fremtiden, men akkurat nå er hans edruelighet, familie og neste prosjekter i fokus, sier vennen.

Kjørt til rehab av ekskona

«Batman»-stjernen ble lagt inn på rehab 22. august, og en kilde People snakket med kunne fortelle at han verken hadde spist eller dusjet på flere dager.

- Han hadde det ikke bra. Det skulle ikke mye overbevisning til. Han ønsket å dra og samarbeidet godt, fortalte kilden til ukebladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer