Går fra mote til film

Tidligere Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal får filmprogram.

NY JOBB: I september begynner Ingeborg Heldal i sin nye jobb som filmambassadør for kanalen Viasat Film.  Foto: SCANPIX
NY JOBB: I september begynner Ingeborg Heldal i sin nye jobb som filmambassadør for kanalen Viasat Film. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I juni ble det kjent at Ingeborg Heldal (39) slutter i jobben som sjefredaktør i motebladet Cosmopolitan. Det har lenge vært hemmelig hva hun nå skal jobbe med, men onsdag skriver Dagbladet at 39-åringen blir filmambassadør for kanalen Viasat Film. 

- Det blir som å hoppe fra timeteren - på dypt vann, sier hun til avisen. 

Programmet skal sendes i Sverige og Danmark, og Heldal skal lede det sammen med journalistene Hans Wiklund og Søren Høy. 

- Jeg blir den eneste høna i flokken. De er noen skikkelige filmsluggerter de gutta, så jeg er veldig spent og ydmyk. 

Heldal er utdannet journalist og lærer, men ble rikskjendis da hun møtte Bill Clinton under hans Norgesbesøk i 1999. Hun har senere vært programleder i NRK-programmet «Ryk eller reis», «Påskemorgen» og var en av programlederne for «Studio 5». Heldal har også jobbet i Se og Hør og KK før hun ble sjefredaktør i Cosmopolitan i 2007.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjendisene slår ring om Mette-Marit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer