Går fra jobben klokken 12 hver dag

Henriette Lien mener hun lever et mer avslappet liv enn de fleste foreldre.

OPPLAGT: Henriette Lien er på lufta sammen med Øyvind Loven og Geir Schau fra klokken seks om morgenen mandag til fredag i Radio Norges «Morgenklubben med Loven & Co». Tilværelsen som ekstrem morgenfugl - og mor til barna Casper (10) og Selma (3) - s Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
OPPLAGT: Henriette Lien er på lufta sammen med Øyvind Loven og Geir Schau fra klokken seks om morgenen mandag til fredag i Radio Norges «Morgenklubben med Loven & Co». Tilværelsen som ekstrem morgenfugl - og mor til barna Casper (10) og Selma (3) - s Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag 30. september arrangeres «Prix Radio», radiomediets svar på «Gullruten», for niende gang.

16 ulike priser skal deles ut, og vinneren av den aller gjeveste, «Årets radionavn», er det lytterne som skal stemme frem. Her på Seher.no kan også du være med på å bestemme hvilken av de nominerte som skal gå av med seieren. Avstemningen avsluttes ved midnatt torsdag.

Årets nominerte er Viggo Valle (NRK P1), Misjonen v/Atle Antonsen og Johan Golden (P4), Ronny Brede Aase og Live Nelvik i P3morgen (NRK P3), samt Morgenklubben m/Loven og Co (Radio Norge).

Henriette Lien (41), som leder Morgenklubben sammen med Øyvind Loven og Geir Schau, synes det ville være stas om morgenporgrammet deres stikker av med folkets radiopris.

- Det ville føles som en ære, at folk setter såpass pris på det vi gjør. Det hadde vært en bekreftelse på at vi gjør en god jobb, så det ville være veldig, veldig hyggelig å vinne, sier hun til Seher.no.

- Hvorfor fortjener «Morgenklubben» å vinne prisen for «Årets radionavn»?

- Å, det er veldig deilig at det ikke er opp til meg å bestemme akkurat det! Men vi gjør i hvert fall det vi kan for at lytterne skal få en bedre start på dagen, og hvis vi klarer det, så fortjener vi kanskje en pris? undrer Henriette.

P3morgens Live Nelvik (28), som er nominert sammen med Ronny Brede Aase, argumenterte for at de burde vinne fordi de «har stått opp utrolig tidlig veldig lenge». Men tobarnsmoren Henriette Lien har tydeligvis en noe annen opplevelse av å jobbe i grytidlig morgenradio hver dag.

- Du, det fungerer veldig fint faktisk. Jeg har en fin dagmamma som får i barna frokost om morgenen og følger datteren min til barnehagen - som ligger 400 meter unna. Sønnen min er ti år gammel, så han går til skolen selv.
 
- Og jeg er jo ferdig på jobb i 12-tiden, så da kan jeg hente barna tidlig og ha resten av dagen sammen med dem. Så de grytidlige morgenene er ingen utfordring egentlig. Jeg har nok en mer rolig og avslappet hverdag enn foreldre som har åtte-til-fire-jobber, avslører hun overfor Seher.no.

Den flotte blondinen, som også er kjent fra blant annet «Fangene på fortet» og «Hotell Cæsar», har altså ingen planer om å forlate radiostudio til fordel for TV-kameraene igjen. I hvert fall ikke på permanent basis. 

- Jeg trives kjempegodt på radio, så jeg har ingen planer om å slutte der. Men det kan fort bli noen spennende tilleggsprosjekter også. Det er så fint å kunne være fleksibel nok til det, avslutter hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er rett og slett dårlig smak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer