Heine Totland og Silje Nergaard:

Går fra hverandre

Var gift i 24 år.

BRUDD: Stjerneparet går fra hverandre. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør

BRUDD: Stjerneparet går fra hverandre. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Musiker-paret Heine Totland (51) og Silje Nergaard (56) går fra hverandre.

Det bekrefter paret ovenfor VG.

- Etter mange fine år sammen, har vi blitt enige om å gå fra hverandre som par. Vi vil heldigvis fortsatt være tilstede i hverandres liv som gode venner, foreldre og samarbeidspartnere. Det er vi begge glade for, skriver Totland i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

Nergaard har delt samme melding på sin Instagramprofil.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarer en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Se og Hør har ikke lykkes med å komme i kontakt med verken Heine Totland eller Silje Nergaard.

Paret er bosatt på Bekkelaget i Oslo, og sammen har de de tre barna Erle, Karla, og Jonah. Totland og Nergaard giftet seg i 1998.

Begge har en lang musikkarriere bak seg.

Totland har blant annet spilt i «Mamma Mia»-musikalen, deltatt i Melodi Grand Prix, og var nylig å se i «Farmen Kjendis» på TV 2. Der endte han opp på en fjerdeplass.

Nergaard på sin side er en profilert artist, kjent for sanger som blant annet «Tell Me Where You're Going» og «Be Still My Heart».

SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Den tredje og siste finalisten er klar for finale av «Farmen Kjendis» 2022. Video: Rød Løper Vis mer

Pandemien førte til opp- og nedturer for Nergaard. Til Se og Hør har hun tidligere uttalt at hun på et tidspunkt fikk litt for mye av sin egen familie.

Overlevde tsunamikatastrofe

I 2004 opplevde paret manges største mareritt, da han og familien ble fanget midt i tsunamien i Thailand. I et intervju med Se og hør i 2018 kunne Totland fortelle om hvordan han måtte velge mellom barna da tsunamien inntraff.

Til slutt valgte han å ta seg av sitt da yngste barn, Karla, siden de andre kunne svømme.

Silje Nergaard spiller "Tordensky" på Jonas Fjelds dag i TV2-programmet "Hver gang vi møtes" Vis mer

- Mage mot mage ble vi skylt innover. Vi gikk til bunns, fikk en solseng i hodet, alt var kaotisk, forteller han åpenhjertig om dramaet, og forklarer at mens han var sammen med sin yngste datter, visste han ikke hvor de tre andre barna befant seg.

Alle overlevde tsunamikatastrofen.

LES OGSÅ: Rumpeproblemer: - Sliter fortsatt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer