ELSKER KIRURGI: Angela Bismarchi jobber hardt for å bli verdens mest opererte kvinne. Foto: AP
ELSKER KIRURGI: Angela Bismarchi jobber hardt for å bli verdens mest opererte kvinne. Foto: APVis mer

Går for plastisk kirurgi-rekord

Angela har lagt seg under kniven 42 ganger og har vært gift med to plastiske kirurger. Nå går hun for rekord.

SEHER.NO: Den brasilianske modellen Angela Bismarchi (36) har hatt i snitt seks skjønnhetsoperasjoner i året gjennom de siste syv årene.

Nå har hun vært gjennom totalt 42 runder med plastisk kirurgi, men Angela er ennå ikke fornøyd. Hun vil bli verdens mest opererte kvinne!

36-åringen gjennomgikk sin første plastiske operasjon i 1992 etter å ha fått sin første datter. Den gang var hun vare 21 år gammel, men synet av stadig mer hengende bryster etter ammingen gjorde at hun bestemte seg for å endre på dem.

Operasjonen var begynnelsen på et livslangt kjærlighetsforhold til plastisk kirurgi - bokstavelig talt. Ti av Angelas operasjoner har blitt foretatt av hennes ektemenn - to av hennes menn har nemlig vært kosmetikk-kirurger.

Men det er fortsatt et lite stykke igjen før Angela kan juble over å havne i rekordbøkene. Rekorden er nemlig på 47 operasjoner og innehas av amerikanske Cindy Jackson (52), som lever godt av å promotere seg selv som en levende dukke.

Angelas foreløpig siste operasjon innebar å operere inn nylonstrenger rundt øynene for å gi henne et mer asiatisk preg. Årsaken til at hun valgte nettopp dette inngrepet som sitt 42. var for å markere 100 år med japansk immigrasjon til hjemlandet Brasil.

Se bildespesial nederst i saken!

Nå er hun bare fem operasjoner unna å tangere verdensrekorden, og dersom hun fortsetter i samme tempo som før er det slett ikke utenkelig at det ikke tar stort mer enn et år før Angela troner øverst på listen over verdens mest opererte kvinner.

- Jeg elsker følelsen når jeg ser resultatene av hver operasjon, sier Angela ifølge FHM.

Men det er ikke bare operasjonene som skaffer Angela overskrifter. Hun er nemlig svært glad i å vise seg frem naken. Dette gjør hun gjerne midt i Rios gater - kun sporadisk tildekket av kroppsmaling.

I 2002 paraderte hun i gatene kun iført et påmalt brasiliansk flagg. To år senere gjentok hun stuntet - den gang med et maleri av president Lula da Silvas ansikt over hennes nakne kropp.

LES OGSÅ: Kjendisansiktene som skremmer små barn

ASIATISK UTTRYKK: Angela får forklart av kirugen hvordan hennes til nå siste plastiske operasjon vil forandre blikket hennes. Foto: AP
KROPPSFIKSERT: Angela elsker å sprade naken i Brasils gater. Her studerer hun bena sine. Foto: AP
VISER ALT: En ny look må selvfølgelig vises frem - gjerne i festlig lag. Foto: AP
ELSKER KIRURGI: Angela Bismarchi jobber hardt for å bli verdens mest opererte kvinne. Foto: AP
JAPANSKE ØYNE: Angela opererte inn nylonstrenger rundt øynene for å få et mer asiatisk utseende før året karneval i Rio. Foto: AP
GÅR FOR GUINNESS: 36-åringen er bare fem operasjoner unna å tangere kirurgi-rekorden til Cindy Jackson. Foto: AP
SE PÅ MEG! Hva blir Angelas neste inngrep? Foto: AP