Går for norsk tittel i år

Missekonkurranser er ikke helt ukjent for halvt filippinske Kirby Ann Basken. I fjor vant hun nemlig tittelen Miss Filippinene.

JANNE-MARI FREDLY: Brenner for at alle barn i verden har en seng å sove i, og får mat, omsorg og kjærlighet. Foto: www.froken.no
JANNE-MARI FREDLY: Brenner for at alle barn i verden har en seng å sove i, og får mat, omsorg og kjærlighet. Foto: www.froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinner hun tittel to år på rad?


SEHER.NO: I tillegg til å stikke av med Miss Filippinene tittelen, kom Kirby Ann Basken (21) på andreplass i fjorårets Frøken Norge-konkurranse - kun slått av Martine Joanssen. Hun ble i også kåret til den mest fotogene Frøken Norge-kandidaten i 2006.


I kveld møter hun sørlandsjenta Janne-Mari Fredly (18) til duell. Fredly tror det blir en tøff kamp å vinne.


- Hun er en god kandidat som er godt likt. Det er flere som vet hvem hun er enn som vet hvem jeg er, så det blir en hard konkurranse, sier 18-åringen til fvn.no.


Janne-Mari innrømmer at hun gjerne skulle møtt en annen enn Kirby Ann til kvartfinaleduellen sin.


- Det er litt kjedelig. Jeg skulle ønske jeg kunne møtt ei som er på lik linje med meg. Men det er ingen krise om jeg ryker ut, jeg er fornøyd med å ha nådd så langt, sier hun.


Etter at kvartfinalen er ferdig denne uka skal de 20 semifinalistene møte hverandre til nye dueller. Til slutt står det 10 jenter igjen i finalen. To ekstra finalister skal også plukkes ut av juryen, så de jentene som allerede er stemt ut av konkurransen har en sjanse til å komme inn igjen.


Stem på din Frøken Norge-favoritt her (ekstern lenke).


Se ukas ti duellanter i bikini


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer