Cristian Brennhovd, Vegard Ylvisåker og Fritz Aanes:

- Går en kule varmt

Det oppsto et noe uventet vennskap under årets «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

GODE VENNER: Cristian Brennhovd, Vegard Ylvisåker og Fritz Aanes møttes da alle tre deltok i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Rød Løper
GODE VENNER: Cristian Brennhovd, Vegard Ylvisåker og Fritz Aanes møttes da alle tre deltok i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Rød Løper Vis mer
Publisert

At realitydeltakelse skaper nye relasjoner og vennskap er intet nytt. Hele Norges Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) møttes inne på «Farmen kjendis», Helene Olafsen (32) og Jørgen Nilsen (32) ble et par etter de hadde svingt seg på parketten i «Skal vi danse», og Mari Maurstad (65) og Malin Nesvolls (33) vennskap begynte å spire etter «4-stjerners middag».

Det finnes altså utallige eksempler av relasjoner som består selv etter realityboblen har sprukket, og det virker også vennskapet mellom årets «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»-trio, Cristian Brennhovd (22), Vegard Ylvisåker (43) og Fritz Aanes (44) å gjøre.

Se og Hør inviterte gjengen til å ta en prat for å finne ut litt mer om det som kan sies å være et uventet vennskap.

- Var livredd

- Jeg tror ikke Cristian likte meg så godt, ler Ylvisåker og mimrer tilbake til deres første møte.

Årsaken var nemlig at komikerens første beskjed til Brennhovd var at «målet mitt her inne er å få deg til å begynne og gråte».

Ingen av dem hadde møttes før den felles presentasjonen på Grefsenkollen i Oslo i vår. De hadde heller ikke helt kontroll på hvem hverandre var.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer