<strong>PLANER OM INNGREP:</strong> Etter at hun så seg selv usminket i realityprogrammet «I`m A Celebrity... Get Me Out Of Here!» skal Caitlyn Jenner nå planlegge flere inngrep. Foto: NTB Scanpix
PLANER OM INNGREP: Etter at hun så seg selv usminket i realityprogrammet «I`m A Celebrity... Get Me Out Of Here!» skal Caitlyn Jenner nå planlegge flere inngrep. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Caitlyn Jenner:

- Går drastisk til verks etter realitydeltakelsen

70-åringen har angivelig store planer om å legge seg under kniven for å gjøre store endringer.

Publisert

70 år gamle Caitlyn Jenner slutter aldri å overraske. Det går sjeldent lang tid mellom hver gang hun skaper store overskrifter om alt fra familiefeide med Kardashian/Jenner-klanen, til sine oppsiktsvekkende uttalelser, kjærlighetsliv og kirurgiske inngrep.

Før jul var 70-åringen aktuell som deltaker i det britiske realityprogrammet «I`m A Celebrity... Get Me Out Of Here!». I tv-programmet fikk man se en usminket versjon av henne, og dette skal angivelig Caitlyn være svært lite fornøyd med.

Misfornøyd

Ifølge Radar Online planlegger Caitlyn nå å fikse på utseendet sitt, som følge av sin egen misnøye over det usminkede ansiktet sitt. En kilde til nettstedet forteller at videosnuttene av en sminkeløs Caitlyn gikk såpass hardt innpå henne at hun skal ha fått en knekk i selvtilliten sin.

<strong>USMINKET:</strong> Etter å ha sett seg selv uten sminke i realityprogrammet skal Caitlyn Jenner ha besluttet å legge seg under kniven. Foto: NTB Scanpix
USMINKET: Etter å ha sett seg selv uten sminke i realityprogrammet skal Caitlyn Jenner ha besluttet å legge seg under kniven. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun vil gå inn i 2020 og se ut som sitt glamorøse jeg igjen, spesielt nå med tanke på at hun har fått en helt ny global fanbase, forteller kilden.

Ifølge kilden er det imidlertid ikke småtteri 70-åringen har planer om å gjennomføre.

- Caitlyn skal ta et nytt ansiktsløft, brystoperasjon, fettsuging av magen og andre laseroperasjoner på ulike steder av kroppen, sier kilden, og legger til at injeksjoner i leppene, botox og kollagen også er nødvendig.

Når det kommer til kostnadene for de kirurgiske inngrepene er det visstnok ikke noe problem for 70-åringen, ifølge kilden.

- Caitlyn har skrevet en blank sjekk for det hun ser på som en sårt tiltrengt forandring.

Kan risikere å bli saksøkt

Under Caitlyns deltakelse i realityprogrammet åpnet 70-åringen seg opp om relasjonen til Khloé Kardashian (35). Der fortalte hun blant annet at Khloé var den som reagerte sterkest da hun fortalte at hun var transseksuell.

Som følge av uttalelsene meldte Daily Star at Caitlyn kan risikere å stå overfor et millionsøksmål.

Avisen skrev videre at 70-åringen skal ha signert en tosiders kontrakt helt i starten av «Keeping Up With The Kardashians»-eventyret, som dreide seg om at hun ikke kan avsløre noen hemmeligheter om den verdenskjente Kardashian-familien.

Ettersom Caitlyn brøt kontrakten ved å blant annet uttale seg om forholdet til Khloé, kan hun risikere å bli saksøkt for fire millioner britiske pund, som tilsvarer i overkant av 47 millioner norske kroner, av ekskona Kris Jenner (64) og tv-produsentene, ifølge Daily Star.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Offentlig skittentøyvask

At skilsmissen mellom Kris og Caitlyn ikke gikk stille for seg er ingen hemmelighet. Nyheten om at duoen valgte å gå hver til sitt kom i 2013, og siden den gang har verden vært vitne til flere offentlige skittentøyvasker.

Ikke minst da den tidligere friidrettsutøveren og nåværende realitystjerne lanserte sin første selvbiografi, «Mitt hemmelige liv».

Ved siden av å handle om hennes vei fra mann til kvinne, tok den også for seg Caitlyns familie, tidligere ekteskap og oppvekst, noe ekskona satt lite pris på.

- Hvorfor må alt handle om at jeg er en bitch og en drittsekk. Jeg har aldri vært så sint og skuffet over noen i hele mitt liv, har Kris tidligere uttalt om Caitlyns bok.

LES OGSÅ: Nye bilder skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer