Caitlyn Jenner:

- Går drastisk til verks etter realitydeltakelsen

70-åringen har angivelig store planer om å legge seg under kniven for å gjøre store endringer.

PLANER OM INNGREP: Etter at hun så seg selv usminket i realityprogrammet «I`m A Celebrity... Get Me Out Of Here!» skal Caitlyn Jenner nå planlegge flere inngrep. Foto: NTB Scanpix
PLANER OM INNGREP: Etter at hun så seg selv usminket i realityprogrammet «I`m A Celebrity... Get Me Out Of Here!» skal Caitlyn Jenner nå planlegge flere inngrep. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

70 år gamle Caitlyn Jenner slutter aldri å overraske. Det går sjeldent lang tid mellom hver gang hun skaper store overskrifter om alt fra familiefeide med Kardashian/Jenner-klanen, til sine oppsiktsvekkende uttalelser, kjærlighetsliv og kirurgiske inngrep.

Før jul var 70-åringen aktuell som deltaker i det britiske realityprogrammet «I`m A Celebrity... Get Me Out Of Here!». I tv-programmet fikk man se en usminket versjon av henne, og dette skal angivelig Caitlyn være svært lite fornøyd med.

Misfornøyd

Ifølge Radar Online planlegger Caitlyn nå å fikse på utseendet sitt, som følge av sin egen misnøye over det usminkede ansiktet sitt. En kilde til nettstedet forteller at videosnuttene av en sminkeløs Caitlyn gikk såpass hardt innpå henne at hun skal ha fått en knekk i selvtilliten sin.

- Hun vil gå inn i 2020 og se ut som sitt glamorøse jeg igjen, spesielt nå med tanke på at hun har fått en helt ny global fanbase, forteller kilden.

Ifølge kilden er det imidlertid ikke småtteri 70-åringen har planer om å gjennomføre.

- Caitlyn skal ta et nytt ansiktsløft, brystoperasjon, fettsuging av magen og andre laseroperasjoner på ulike steder av kroppen, sier kilden, og legger til at injeksjoner i leppene, botox og kollagen også er nødvendig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer