EN RÆVA DAG: Tara Reid viste nok litt mer hud enn planlagt i Malibu. Foto: All Over Press
EN RÆVA DAG: Tara Reid viste nok litt mer hud enn planlagt i Malibu. Foto: All Over PressVis mer

Går det på stumpene løs, Tara?

Skjørtekanten stiger, men karrieren går det bare nedover med.

SEHER.NO: Etter at hun spilte rollen som Vicky i "American Pie" har ikke Tara Reid (32) hatt de helt store filmoppdragene.

De siste årene er hun mest kjent for å ha blottet puppen på den røde løperen, flere runder med mislykket plastisk kirurgi og dramatisk vekttap. Nå går det virkelig på ræva med den en gang så populære 32-åringen.

Den siste tiden har det versert rykter om at Tara er aktuell som en av kjendisdeltakerne i den amerianske versjonen av "Skal vi danse" - "Dancing With The Stars".

Men ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton er det den australske versjonen av programmet Tara skal være aktuell for.

- Hun er ikke engang D-kjendis nok til å være med i den amerikanske versjonen, så det kan hende hun skal være med i den australske versjonen, skriver Perez.
Tara har lenge vært kjent som en av Hollywoods mest notoriske partyjenter, og ble i oktober i fjor lagt inn på sykehus for behandling av alkoholmisbruk.

Hun har også hatt et høyt forbruk av menn, og har datet blant andre Carson Daly, hockeystjernen Sergei Fedorov, skuespiller Steve Burton og fotballspillerne Tom Brady, Jeremy Shockey og Kyle Boller.

LES OGSÅ: Tara raser ned i vekt