Går det på stumpene løs, Tara?

Skjørtekanten stiger, men karrieren går det bare nedover med.

EN RÆVA DAG: Tara Reid viste nok litt mer hud enn planlagt i Malibu. Foto: All Over Press
EN RÆVA DAG: Tara Reid viste nok litt mer hud enn planlagt i Malibu. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at hun spilte rollen som Vicky i "American Pie" har ikke Tara Reid (32) hatt de helt store filmoppdragene. De siste årene er hun mest kjent for å ha blottet puppen på den røde løperen, flere runder med mislykket plastisk kirurgi og dramatisk vekttap. Nå går det virkelig på ræva med den en gang så populære 32-åringen. Den siste tiden har det versert rykter om at Tara er aktuell som en av kjendisdeltakerne i den amerianske versjonen av "Skal vi danse" - "Dancing With The Stars". Men ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton er det den australske versjonen av programmet Tara skal være aktuell for. - Hun er ikke engang D-kjendis nok til å være med i den amerikanske versjonen, så det kan hende hun skal være med i den australske versjonen, skriver Perez. Tara har lenge vært kjent som en av Hollywoods mest notoriske partyjenter, og ble i oktober i fjor lagt inn på sykehus for behandling av alkoholmisbruk. Hun har også hatt et høyt forbruk av menn, og har datet blant andre Carson Daly, hockeystjernen Sergei Fedorov, skuespiller Steve Burton og fotballspillerne Tom Brady, Jeremy Shockey og Kyle Boller. LES OGSÅ: Tara raser ned i vekt

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer