Anine Stang:

- Går bryllupsvideoen vår viralt nå?

Popstjernens intime bryllupsfeiring sanker inn tusenvis av visninger.

NYGIFT: Anine Stang og Petter Tangmyr overrasket gjestene i datteras dåp. Foto: Privat
NYGIFT: Anine Stang og Petter Tangmyr overrasket gjestene i datteras dåp. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Søndag forrige uke ble det kjent at den norske popstjernen Anine Stang (37) og Petter Tangmyr hadde giftet seg. Det avslørte artisten på sin Instagram Story der hun valset ned altergangen til sangen «Marry You» av Bruno Mars.

Det var imidlertid ingen normal bryllupsfeiring som fant sted, for paret valgte nemlig å overraske gjestene med å bli smidd i hymens lenker i datteras dåp.

«Sang til førstefødte, og kan jo ikke gjøre forskjell …», skrev Stang på Instagram til en video av henne som sang til dåpsbarnet Aria Leonora.

«Men vi hadde en liten ekstra overraskelse …», skrev hun videre.

Overraskelsen var en intim bryllupsseremoni med sine nærmeste til stede, og etter flere år med utsettelser kan paret nå glede seg over å være mann og kone.

- Folk ante ingenting

Til Se og Hør forteller Stang at feiringen var en fin måte å få gjort unna den praktiske delen av å gifte seg, men på en morsom måte.

- Vi syntes det var litt greit å få unnagjort det praktiske, og så var det mye morsommere å gjøre det på denne måten enn å dra på rådhuset. Da måtte vi jo ha arrangert en egen happening. Nå lånte vi heller bare noen minutter av dåpen til Aria.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer