Anine Stang:

- Går bryllupsvideoen vår viralt nå?

Popstjernens intime bryllupsfeiring sanker inn tusenvis av visninger.

NYGIFT: Anine Stang og Petter Tangmyr overrasket gjestene i datteras dåp. Foto: Privat
NYGIFT: Anine Stang og Petter Tangmyr overrasket gjestene i datteras dåp. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Søndag forrige uke ble det kjent at den norske popstjernen Anine Stang (37) og Petter Tangmyr hadde giftet seg. Det avslørte artisten på sin Instagram Story der hun valset ned altergangen til sangen «Marry You» av Bruno Mars.

Det var imidlertid ingen normal bryllupsfeiring som fant sted, for paret valgte nemlig å overraske gjestene med å bli smidd i hymens lenker i datteras dåp.

«Sang til førstefødte, og kan jo ikke gjøre forskjell …», skrev Stang på Instagram til en video av henne som sang til dåpsbarnet Aria Leonora.

«Men vi hadde en liten ekstra overraskelse …», skrev hun videre.

Overraskelsen var en intim bryllupsseremoni med sine nærmeste til stede, og etter flere år med utsettelser kan paret nå glede seg over å være mann og kone.

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Folk ante ingenting

Til Se og Hør forteller Stang at feiringen var en fin måte å få gjort unna den praktiske delen av å gifte seg, men på en morsom måte.

- Vi syntes det var litt greit å få unnagjort det praktiske, og så var det mye morsommere å gjøre det på denne måten enn å dra på rådhuset. Da måtte vi jo ha arrangert en egen happening. Nå lånte vi heller bare noen minutter av dåpen til Aria.

- Det var så gøy, og folk ante jo ingenting, legger hun til.

Pandemien har satt en stopper for flere planlagte bryllup de seneste åra, og 37-åringen kan fortelle at også de måtte utsette bryllupsplanene som følge av viruset. Hun legger heller ikke skjul på at de også har ventet med å holde festen i forbindelse med de unge barna.

UTSATT: Paret har utsatt bryllupet i lang tid. Foto: Privat
UTSATT: Paret har utsatt bryllupet i lang tid. Foto: Privat Vis mer

- Vi har vært forlovet i ti år og fått to barn, men så var det pandemi og umulig å planlegge noen ting. Det er heller ikke så gøy å arrangere stor bryllupsfest når barna er såpass små, det blir lettere når de begge er store nok til å ha barnevakt.

Bryllupet går viralt

Stang dokumenterte den store overraskelsen på sin Instagram-profil, der man blant annet får se det lykkelig paret danse sammen foran alteret. Men etter at hun publiserte videoen i sosiale medier begynte etter hvert visningstallet å stige kraftig.

RØRT: I «En kveld hos Kloppen» ble helseminister Bent Høie overrasket med kor av ektemannen, i forbindelse med deres 20-års bryllupsdag. Video: TV 2 Vis mer

- Det er helt sykt. Jeg la den ut på Instagram, og da legger den seg automatisk på Facebook-siden min, og der begynte det plutselig å renne inn 10.000 nye visninger i timen.

- Jeg tenkte: «Går bryllupsvideoen vår viralt nå?» Hvorfor skjer ikke dette hver gang jeg slipper ny musikk?, legger hun til og ler.

I skrivende stund har videoen fått i underkant av 160.000 visninger på Facebook, og ifølge sangstjernen selv har den også fått 300.000 eksponeringer.

Stang hadde ingen anelse om at bryllupsvideoen skulle bli så populær, men synes likevel at det er moro at den har gledet mange.

- Vil ha et stort bryllup

Overfor Se og Hør kan artisten også bekrefte at den store bryllupsfesten skal bli holdt i 2024, og hun røper at den kommer til å se litt annerledes ut enn overraskelsesseremonien de arrangerte for sine nærmeste.

- Jeg vet at jeg vil ha et stort bryllup - en kjempefest med alle vennene våre. Nå har vi jo sagt det høyt, så da er det bare å begynne å planlegge. Nå er vi heldigvis ferdig med å huskjøp og oppussing. Så neste prosjekt får bli bryllupsfest.

Til tross for at bryllupsplanene så vidt er påbegynt, har Stang likevel noen drømmer om hvordan den perfekte dagen ser ut. Hun legger heller ikke skjul på at hun har en stor jobb foran seg.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg har en tydelig idé på hvordan jeg vil det at skal være, men jeg tar imot all eksperthjelp med takk. Det er så mye man må tenke på. Vi har jo ikke ordnet ringer enda heller, sier hun lattermildt, og legger til:

- Jeg vet jeg vil ha et tredagers bryllup. Vi kommer til å invitere venner fra flere land, så det er jo gøy at ikke alt er over på en kveld. Og så må vi jo finne ut om vi skal ha det i Norge eller i utlandet. Det er mange avgjørelser som må tas nå.

LES OGSÅ: Stjernemiddag: Festaften på slottet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer