Petter Pilgaard:

- Ganske vilt å tenke på

Guttedrømmen har gått i oppfyllelse for Petter Pilgaard.

GUTTEDRØM: Petter Pilgaard har fulgt drømmen. Foto: Nellemann Machinery
GUTTEDRØM: Petter Pilgaard har fulgt drømmen. Foto: Nellemann Machinery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er noe jeg har tenkt på lenge. Men som du vet er det langt fra tanke til handling. Det er selvsagt litt skremmende, men samtidig veldig spennende, sa TV-profil Petter Pilgaard (41)i begynnelsen av juni.

Den gang kunne Se og Hør avsløre at han startet for seg selv i anleggsbransjen, og at han endelig skulle få realisere guttedrømmen.

Og nå er det hele i gang.

- Litt skummelt

- Jeg har ventet i spenning på dette lenge. Det er ganske vilt å tenke på at en av mine store gleder dette året er en helt ny traktormodell. Det, og det å tilbringe tid med Vendela så klart, sier Petter, som tidligere har avslørt at forloveden Vendela Kirsebom (54) støtter ham på veien.

ENDELIG: Petter Pilgaard på jomfruturen i ny traktor. Foto: Nellemann Machinery
ENDELIG: Petter Pilgaard på jomfruturen i ny traktor. Foto: Nellemann Machinery Vis mer

På spørsmål om hvordan det går med Pilgaard Maskin, svarer han at det er «mange kule prosjekter på gang» og at han ikke «kan være annet enn fornøyd».

- Det er selvsagt både spennende og litt skummelt å gjøre noe helt nytt, sier han, og fortsetter:

- Jeg har vært veldig heldig som har fått god støtte både hjemmefra og fra andre mennesker rundt meg. Tilbakemeldingene er ensidig positiv, og ikke minst har jeg fått uvurderlig støtte fra gjengen i Nellemann Machinery som har vist meg tillit fra starten av.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Stolt

I 2019 ble det kjent at Petter hadde fått gravekurs i gave av forloveden - og kort tid etter var gravemaskin-sertifikatet i boks.

- Vendela har jo vært pådriver for dette hele veien. Det er hun som har dyttet meg over linjen og fått meg til å ta det endelige valget. Hun er stolt av meg og støtter meg fullt ut, har Petter tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Tatt på fersken med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer