Pål Sverre Hagen:

- Ganske tøft

Mens «Exit»-stjernen tar «kokain» og rir på dromedar i ørkenen på jobb, er han familiefar på privaten.

FORELDRE: Både Agnes Kittelsen og Pål Sverre Hagen sjonglerer rollene som småbarnsforeldre og skuespillere. Foto: Espen Solli / Se og Hør
FORELDRE: Både Agnes Kittelsen og Pål Sverre Hagen sjonglerer rollene som småbarnsforeldre og skuespillere. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Torsdag betyr tre nye episoder av «Exit», og ivrige nordmenn kan igjen benke seg foran TV-skjermen for å se hva hovedkarakterene Hermine, Henrik, Jeppe, Adam og William finner på.

Gjennom serien har seerne fått et innblikk i historier fra finansmiljøet i Oslo, som skildrer både grenseoverskridende og sjokkerende hendelser.

«Exit»-aktuelle Tobias Santelmann forteller hvordan han egentlig snakker, ukjent hobby og det største offeret han gjør som skuespiller. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

Tobias Santelmann (42), Jon Øigarden (51) og Pål Sverre Hagen (42), som står bak henholdsvis Henrik, Jeppe og William er alle fedre i det virkelige liv. Samtlige nekter derimot barna sine å se serien.

Hagen på sin side kunne blant annet fortelle overfor Se og Hør at det er lenge til hans barn eventuelt får se «Exit».

- Jeg tenker at i 25-30 års alderen kan de sikkert få se, det er en egen aldersgrense på mine.

I den tredje og siste sesongen av «Exit» blir vi introdusert for to canadiske søstre, Shana - og Roxy Lane. De kan fortelle om en produksjon med strenge retningslinjer. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / NRK. Vis mer

Hagen har to egne barn pluss et bonusbarn, og forteller at hun yngste er fire år. Han er dermed på vei ut av småbarnsfasen. Til Se og Hør innrømmer 42-åringen at skuespillerjobben ikke er så enkel å kombinere med foreldrerollen.

- Det er jo annerledes arbeidshverdager. Det er aldri rutiner, ikke sant, og rutiner er jo ganske kjærkomment i en familie.

Det finnes mange jobber som beskrives ved at ingen dager er like, men skuespilleryrket ka by på både lange dager og mye reising.

Ser du noen likhetstrekk mellom «Exit»-karakteren og Hollywood-fruen Anna Anka? Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

- Man kan si at man blir lei av rutinelivet, men rutinelivet er jo også veldig avlastende med tanke på at man vet hvordan en del ting skal være og at det fungerer. Det er enklere å forholde seg til.

- Det er jo ganske tøft å ha små barn, og som skuespiller og frilanser har man ingen struktur på hverdagen. Jeg vil si det er en livsstil for spesielt interesserte, mener Hagen.

Det er mange snakkepunkter å ta tak i fra den første episoden av «Exit». Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

LES OGSÅ: Slik er «Exit»-skuespillerne helt privat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer