Emilie Voe Nereng:

- Ganske lei av det

I høst ble influenseren sykmeldt for første gang. Nå skal hun inn i et år hvor målet er å sette seg selv først.

HELOMVENDING: Det har vært store forandringer i livet til Emilie Voe Nereng den siste tiden. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
HELOMVENDING: Det har vært store forandringer i livet til Emilie Voe Nereng den siste tiden. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OSLO (Se og Hør): - Jeg har egentlig evnen til å fokusere, og jobbe veldig bra, prosjekt for prosjekt. Men når det på privaten plutselig ble en del prosjekter så var det bare umulig for meg å jobbe, forteller Emilie Voe Nereng (27).

Det er ingen hemmelighet at det skjedde mye for matinfluenseren denne høsten.

I august kunne hun dele den triste nyheten om at hun og forloveden gjennom over seks år hadde gått hver til sitt, og med det fulgte salg av deres felles leilighet og søken etter et nytt hjem for henne selv og hunden Eddie.

Etter hvert løsnet imidlertid ting, og Nereng tok til Instagram for å dele at hun hadde kjøpt seg ny leilighet, og i desember kom hun med gladnyheten - at hun hadde fått seg kjæreste.

Og ikke nok med det. I løpet av høsten lanserte hun også treningstøymerket Shero, og på tampen av året ferdigstilte hun sin nå splitter nye bok.

Ble sykmeldt

Nå er hun full av inspirasjon, og klar for å ta fatt på alt det nye. Men i høst var ikke det en selvsagt ting, og Nereng opplevde å bli sykmeldt for første gang.

MYSTISK DATE: Emilie Nereng hadde med seg en mystisk date på Alexandra Joners halloweenfest. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Jeg måtte ta ut sykmelding i to uker, og så ble jeg jo også syk da. Det var som om kroppen bare sa stopp til slutt.

Med brudd og flytting og mye å rydde opp i i privatlivet, forteller influenseren at kreativiteten hennes «døde helt ut». At boken ble ferdig til lansering denne måneden, beskriver hun som en personlig seier.

Dette året er hun på sin nye reise, med mål om å «gi litt mer faen».

- Jeg er en flink pike, det har jeg vært siden jeg var liten. Jeg er opptatt av å please andre. Det kan fort gå utover mine egne behov, ved at jeg rett og slett ønsker så veldig å være den andre vil at jeg skal være. Og det er egentlig ikke sånn jeg har kommet meg opp og frem - jeg ser at det folk liker av meg er når jeg er meg selv, forteller hun og fortsetter:

NY LEILIGHET: Vi tok en prat med Emilie Nereng om tiden etter bruddet og den nye leiligheten. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Og rett og slett: jeg er opptatt av å ha en god helse, men å bare leve livet generelt, være mer på byen, danse, ta meg en kebab på vei hjem, de tingene som på en måte hører livet til, som for noen er en selvfølge. Men jeg har levd de fleste 20-årene mine på å være ganske flink, og nå er jeg ganske lei av det.

Ny kjæreste etter bruddet

Det er imidlertid en stor overgang å flytte inn i en ny leilighet, alene, og «starte på nytt» etter så mange år i et forhold.

Når hun ser tilbake på det, beskriver derimot 27-åringen det hele som en positiv erfaring.

- Det var en veldig overgang etter å ha bodd med noen i seks år, å plutselig være alene. Men jeg trivdes faktisk veldig bra, for jeg gjorde leiligheten til bare min.

FLINK PIKE: Emilie Voe Nereng ble overrasket over å se seg selv på Kompani Lauritzen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Blant annet delte influenseren på Instagram at hun malte veggene rosa.

- Jeg var sånn, vet du hva, jeg bare maler akkurat de fargene jeg vil, jeg vil ha de møblene jeg vil - ting som kanskje ikke er så lett når man er i et forhold, for da tilpasser man seg fort den andre. Nå skal jeg bare være meg.

Noen måneder etter at bruddet ble kjent, kunne den tidligere toppbloggeren dele gladnyheten om at hun hadde funnet lykken med Michael Hansson (32).

Tidligere har Hansson fortalt Se og Hør at de møttes etter at han sendte henne en melding på Instagram.

Når Se og Hør nå spør Nereng hvordan de har det som par lyser hun opp og forsikrer om at det går kjempefint.

- Jeg var ikke på søken etter et nytt forhold i det hele tatt egentlig, så det overrasket meg egentlig at han passet meg så sinnsykt bra. Jeg visste at hvis jeg skal inn i et nytt forhold måtte det vært for en som nesten ga meg en ny dimensjon i livet, og det føler jeg litt her.

IDRETTSGALLA: Proffdanser Helene Spilling om hva som var høydepunktet i 2022, og om forholdet til tidligere dansepartner Aleksander Hetland. Vis mer

Videre legger hun til at hun vet at mange mente, og kanskje mener, at hun gikk fort inn i et nytt forhold etter bruddet.

- Jeg tror kanskje at hvis man absolutt ikke er på leten etter noe så finner man kanskje litt andre typer enn det man aktivt leter etter. For min del var målet at jeg skulle ha det dritgøy, og så ender jeg opp med å finne en jeg kan ha det dritgøy med, smiler hun.

Nereng forteller at det er klart det kunne vært gøy å være singel en periode, men at det var umulig å ikke bli forelsket, og da hoppet hun i det.

- Jeg har veldig troen på å definere litt hva man driver med, så derfor gikk det litt fort også kanskje, men det er bare fordi det er sånn jeg er, ler hun.

- Jeg går helhjerta inn i ting, og så får det bare gå som det går.

VISER FREM: Influenser Sofie Karlstad velger å vise frem kjæresten sin i «Bloggerne», men det er en spesiell grunn til at hun velger å ikke dele for mye om han. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / TV 2 Play Vis mer

Aldri tatt ferie

Også på arbeidsfronten - for det er ingen hemmelighet at Nereng jobber mye - er hun i gang med grep mot en enda bedre hverdag.

- Jeg er blitt ganske god på dette nå, å gjøre kveldene litt mer hellige og helgene til helger. I år skal jeg også være flinkere til å sette av tid til ren ferie, for det har jeg aldri gjort.

Med en jobb som går utenfor de satte arbeidstimene kan det være vanskelig å legge fra seg arbeidet og ta seg gode pauser, men 27-åringen tror at så lenge hun trives - og det gjør hun - så vil hun fortsette.

- Jeg vet jo aldri hvor lenge det varer, og jeg vet ikke om jeg kommer til å være småbarnsmor og fortsatt drive med dette, kanskje, kanskje ikke. Nå fokuserer jeg mest på å trives underveis.

LES OGSÅ: Rømte etter bryllupsnatten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer