Henriette Steenstrup:

- Ganske langt unna min natur

Henriette Steenstrup avslører at ektemannen har introdusert henne for nye interesser.

NYE INTERESSER: Henriette Steenstrup har oppdaget nye sider ved seg selv etter at hun ble gift. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NYE INTERESSER: Henriette Steenstrup har oppdaget nye sider ved seg selv etter at hun ble gift. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

For tiden er Henriette Steenstrup (46) aktuell som både serieskaper og skuespiller i Viaplay-serien «Pørni», men bak kulissene har hun det fullt opp med familie og ekteskap.

I 2018 ble hun sammen med Rune Assmann (51), og året etter giftet de seg. Nå bor hun på Tåsen i Oslo sammen med ektemannen og barna Billy (9), Ebba (13) og bonussønnen Andreas (11).

I et intervju med VG forteller Steenstrup nå om både familielivet og karrieren. Hun uttrykker blant annet takknemlighet for å ha fått kvalitetstid med familien i en ellers corona-preget hverdag.

Nye fritidsaktiviteter

Etter å ha møtt Assmann skal livet ha gått fra «bra til helt supert».

- Rune er en «talker», han også. Han er veldig raus, smart og veldig kjekk. Jeg kan ikke be om noe mer enn det! Han ligner litt på Jürgen Klopp. Han spiller en liten rolle som fotballtrener i «Pørni». Det øvde han på i hele fjor sommer, sier hun til avisen.

DÅRLIG DATE: Linni Meister er gjest hos «Senkveld» og der snakker hun om sin verste datinghistorie. Video: TV 2 Vis mer

46-åringen forteller videre at ektemannen har hjulpet henne med å finne nye fritidsaktiviteter - som hun kanskje selv ikke har tenkt på tidligere.

- Det fine med å bli forelsket, er at du kan få nye interesser. Da jeg møtte Rune, begynte jeg å lese om fotball i VG og meldte meg inn i Liverpools fanklubb. Nå har jeg også blitt interessert i fluefiske, forteller hun til avisen, og fortsetter:

- Fluefiske ligger ganske langt unna min natur. Jeg er rastløs og framoverlent. Der skal du speide etter vak i fire timer, så jage ørreten i to timer, så kaste 900 kast. Det er nærmest litt zen. Jeg har vært på kastekurs og fått min egen stang. Bilde av min første fisk ligger på Instagram.

Se og Hør har ikke lykkes i å komme i kontakt med Henriette Steenstrup for en kommentar.

Humor i hverdagen

I en årrekke har Henriette Steenstrup vært blant Norges mest profilerte skuespillere og komikere, men det er ikke bare på tv-skjermen eller på scenen 46 åringen letter på stemningen.

I mars fikk hun nemlig et noe uheldig møte med en gulrot - som endte med knekt fortann. Det hele tok hun imidlertid med godt humør og en klype humor.

«Bare kjapt innom for å si jeg er glad for karrieren så langt og takk til alle som har orket å jobbe med meg. Nå er det bare tre ting igjen jeg kan spille. Karius, Baktus og drømmedama til Jon Øigarden i «Exit». Med korte tenner», skrev hun på Instagram - til et bilde av seg selv med en kortere fortann enn normalt.

Til Se og Hør kunne Steenstrup fortelle at hun så en gylden mulighet til å være morsom etter ulykken.

RIV I HJERTET: I Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

- Det var egentlig ikke så veldig dramatisk. Jeg bet i en gulrot liksom. Jeg prøvde bare å lage noe tull, man må jobbe med det man har i en pandemi. Det var gøy så lenge det varte, sa hun den gang.

Steenstrup tok etter uhellet turen til tannlegen, som fikset problemet som hadde oppstått.

LES OGSÅ: Avslørte forlovelse på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer