«Robinsonekspedisjonen»:

- Ganske intenst

Røper detaljer om ny sesong.

GLEDER SEG: Silje Torp sier hun gleder seg til neste sesong kommer på skjermene i høst. Foto: Privat
GLEDER SEG: Silje Torp sier hun gleder seg til neste sesong kommer på skjermene i høst. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter fem års ventetid ble «Robinsonekspedisjonen» å se på norske tv-skjermer atter en gang høsten 2021. Skuespiller Silje Torp (47) tok på seg det ærefulle programleder-oppdraget etter Christer Falck (52).

Denne oppgaven tok hun på strak arm, og er dermed nominert som «Årets programleder» under høstens Reality Awards - prisutdelingen som tar plass 16. September.

- Det er en svært målrettet gjeng vi har med oss i år. De er veldig konkurransedrevne, så det er en spennende deltakerbukett i denne utgaven, forteller Torp til Reality Awards om den kommende sesongen.

SJOKKERER: Reality Awards ble med Caroline Nitter hjem og fikk seg litt av et syn da hun og Cristian Brennhovd åpnet kjøkkenskapet. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Heftig innspilling

Den seks uker lange innspillingen av årets «Robinsonekspedisjonen» er avsluttet, og den nominerte programlederen innrømmer overfor Reality Awards at det har vært lange og varme dager.

- Det har vært noen heftige innspillingsuker, og til tider ganske intenst å være med på, forteller Torp, og legger til:

- Det er ikke en vanlig arbeidsdag, men jeg føler meg utrolig privilegert som får lov til å gjøre dette.

ENDRINGER: Silje Torp røper at det blir litt endringer i sesongen som kommer på TV i høst. Foto: Viaplay
ENDRINGER: Silje Torp røper at det blir litt endringer i sesongen som kommer på TV i høst. Foto: Viaplay Vis mer

Måtte gripe inn

Overfor Reality Awards røper Torp at det blir noen endringer i sesongen som kommer. På spørsmål om hun må gripe inn i år også, svarer hun, at hun grep inn i fjor, men at man nesten bare får vente å se hva som skjer.

- Jeg kan naturligvis ikke røpe noe enda. Men det blir en gøy sesong.

DETALJ: Reality Awards møtte Olli Wermskog som kunne dele en spesiell detalj fra «Kongen befaler». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Programlederen forteller videre at hun trer inn i en litt mer leken rolle denne sesongen, og møter deltakerne på en mer moderlig måte enn i fjor.

- Jeg er ikke så streng, sånn egentlig.

Torp har mye å glede seg over denne høsten. Både ny sesong av «Robinsonekspedisjonen», men også at hun muligens kan smykke seg med tittelen «Årets Programleder» under Reality Awards.

Reality Awards arrangeres av Se og Hør, som eies av Aller Media

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

LES OGSÅ: Her er Ingrid Alexandras nye kjæreste!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer