- Ganske fantastiske

Nå skjønner vi hva Mariah Carey sang om i "All I've Ever Wanted".

TITTEI: Mariah Carey har et krav til eventuelle kjøpere av New York-leiligheten hennes: - De må være en bedre diva enn meg! Foto: AP/Scanpix
TITTEI: Mariah Carey har et krav til eventuelle kjøpere av New York-leiligheten hennes: - De må være en bedre diva enn meg! Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg har fire skap hvis man regner med lageret .Jeg bor på tre etasjer i en blokk i Tribeca, så jeg har nok rom.

Den pengesløsende sangfuglen Mariah Carey (36) forteller om det flotte hjemmet sitt til Hello magazine, som hun virkelig har sansen for.

- Hvis noen en gang kjøper leiligheten, må de bare være en bedre diva enn meg. Hvis ikke kan de ikke bo her, ler Playboy-modellen.

”Glitter”-stjernen har hele 1100 kvadratmeter å boltre seg på, og nærmest samtlige kriker og kriker har hun vist frem i MTV Cribs, serien hvor Hollywoods største stjerner villig viser frem palassene sine.

- Jeg har ett skap for undertøy, et for sko, og et stort areal med både flyttbare skap og hyller som jeg bruker til å prøve klær sammen med stylister på.

- Skapene er en stor del av livene mine, det høres kanskje sykt ut - men de er ganske fantastiske, jubler kvinnen som får fugler til å ramle ned fra reirene sine.

Se MTV-episoden her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer